Sajam investicija i nekretnina BELRE 29. i 30. oktobra

  • 19.10.2012.

Sajam investicija i nekretnina BELRE bice održan 29. i 30. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom "Da gradimo Srbiju - prikljuci se i ti!".


Na sedmom sajmu BELRE ce se predstaviti gradovi i opštine Srbije, NALED, SIEPA i Regionalna privredna komora Fruli Venecija Ðulija.


Takode, na sajmu ce biti predstavljeni novi projekti razvoja infrastrukture, industrijskih zona, investicije u komercijalne i rezidencijalne nekretnine i investicije u energetiku.


Pored konferencijskog programa u kome ce ucestvovati predstavnici vlade, predstavnici stranih investicionih fondova i domacih kompanija, bice organizovani i susreti stranih investitora i domacih kompanija.


- Bez obzira na krizu javnih finansija kroz koju Srbija prolazi i na konstantno opadanje kreditnog rejtinga, postoji interesovanje investitora koji su vec tradicionalno prisutni u Srbiji, u najvecoj meri italijanskih, austrijskih i grckih kompanija - saopštila je kompanija "Dinamik komunikejšn grupa", koja je organizator sajma.


BELRE sajam okuplja na jednom mestu investitore, graditelje, izvodace radova, konsultante u investicijama, predstavnike institucija, posrednike u prometu nepokretnosti, agente i sve ostale zainteresovane za razvoj investicija.


Prvi Sajam nekretnina i investicija BELRE je održan 2006. godine, kada je Beograd proglašen za grad buducnosti Južne Evrope.


U proteklim godinama BELRE je postao nezaobilazno mesto okupljanja svih ucesnika investicionog tržišta iz zemlje i regiona.


Svi zainteresovani mogu da se prijave za ucešce na sajmu putem sajta www.belre.org.

(Izvor: Blic)

Top