Idealan dom: Metropoliten apartmani u srcu Beograda

  • 14.06.2011.

METROPOLITAN APARTMANI, savremeni ekskluzivni stambeno-komercijalni kompleks vrhunskog kvaliteta stanovanja, vlasnicima je obezbedio prijatnost i sigurnost najvišeg stepena, a Beogradu prepoznatljivost na „mapi" poželjnih destinacija.

NJUJORK, PARIZ, LONDON, MOSKVA, BARSELONA, MILANO, PRAG, BERLIN i ŽENEVA nazivi su naših luksuznih penthausa u kojima ćete osetiti stil i duh svetskih metropola. Svaki kupac nekog od ovih jedinstvenih stambenih prostora dobija dva parking mesta, kao i putovanje u grad koji nosi ime stana za koji se odlučio!

Živite i putujte sa stilom!

Naša ideja je da se stil, kvalitet i komfor spoje u smislenu celinu koja će se izdvajati od gomile drugih čiji je smisao gotovo uvek žrtva veličine. Kao poseban aspekt življenja u Metropoliten penthausima izdvajamo terase, koje pružaju mogućnost vizuelne izolacije od radoznalih komšija. Izraženih dimenzija idealne su za mnoštvo različitih sadržaja - deo su dnevnog boravka u staklu sa fenomenalnim pogledom na beogradsku svakodnevicu ili čarobni zalazak sunca, mogu biti restoran-terasa, a terasu možete opremiti i hidromasažnom kadom ili montažnim bazenom.

Estetski doživljaj ambijenta stvara snažne utiske, čineći da se u nekom prostoru osećamo više ili manje ugodno. Naš primarni cilj je da kupci budu zadovoljni kvalitetom naših objekata u svakom pogledu, te da kupovinom našeg stambenog ili poslovnog prostora žive i rade u okruženju na način koji su oduvek želeli. Težimo takvom kvalitetu koji će našim kupcima obezbediti da sarađujući sa nama trajno reše stambene potrebe.

Udobnost stanovanja podržana je reprezentativnim ulazom i holom, sigurnosnim servisom, omogućenim in-haus servisima (velnes servisi, kulinarski servisi, servisi za održavanje stana...), kao i prostranom garažom.

 

(Izvor : Press)

Top