Crna Gora predstavljena na sajmu nekretnina Expo Real 2011

  • 06.10.2011.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Agencija Crne Gore za promociju stranih investicija organizovali su danas panel diskusiju na međunarodnom sajmu nekretnina Expo Real, o investicionim potencijalima Crne Gore, a koja je bila još jedna prilika da  predstavi najveće i najisplativije projekte u zemlji.


Međunarodni sajau nekretnina Expo Real 2011 se održava od 4. do 6. oktobra u Minhenu u Njemačka.


Sajam Expo Real jedan je od vodećih međunarodnih sajmova nekretnina i investicija i najveći B2B sajam nekretnina u Evropi, na kome se srijeće skoro 40 hiljada donosilaca odluka sa svih relevantnih tržišta i iz svih sektora iz oblasti nekretnina.


Na crnogorskom štandu se, pored Ministarstva održivog razvoja i turizma i Agencije Crne Gore za promociju stranih investicija, predstavljaju i kompanije koje realizuju velike projekte u Crnoj Gori, što će takođe pospješiti potvrđivanje naše zemlje kao destinacije sa dobrom investicionom klimom.


Kompanije koje se predstavljaju u okviru štanda Ministarstva održivog razvoja i turizma i Agencije Crne Gore za promociju stranih investicija u Minhenu su: Adriatic Marinas - Porto Montenegro; Luštica Development; Metropol Group – Ostrvo Sveti Marko; Studio Synthesis; Terra Solis.


“Crna Gora je odlučila da se, u najvećoj mogućoj mjeri, upravo u vrijeme krize, posveti realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata, kao što su regionalni sistem vodosnabdijevanja, izrada prostornih planova i projekata za otpad i otpadne vode”, rekao je ministar održivog razvoja i turizma Predrag Sekulić.


Na Expo Real-u učestvuju kompanije i predstavnici iz svih real-estate i investicionih sektora - investitori, kompanije za upravljanje imovinom, razvoj nekretnina i pružanje konsultantskih usluga, banke, hotelske grupacije, lokalne vlasti i dr.

 

(Izvor: Cafe del Montenegro)

Top