Stan Apartman s krovnom terasom - Residencija Novi Home Novigrad

Novigrad

382.640 €
3.789 €/m2
Stan 101 m2

Rezidencija Novi Home Novigrad - izuzetna vizija življenja.

Ukupno 6 urbanih vila, koje se sastoje od prizemlja i kata. Četiri apartmana za svaku urbanu vilu: dvije jedinice u prizemlju, svaka s bazenom i vrtom. I dva apartmana na prvom katu, svaki s prostornom krovnom terasom, s mogućnošću dodavanja jacuzzija i roštilja, s pogledom na zaljev.

Trosoban stan u urbanoj vili, s krovnom terasom s mogućnošću dodavanja jacuzzija i roštilja, i parkirnim mjestom.

Površina apartmana 101, 9 m2 i krovna terrasa 61 m2.

Jedno parkirno mjesto

Zajednički skladišni prostor 6 m2

Dnevni dio 41, 1 m2

Hodnik 15, 6 ​​m2

Spavaća soba 11 m2

Spavaća soba 10, 3 m2

Spavaća soba 10, 9 m2

Kupatilo 3, 9 m2

Kupatilo 4, 5 m2

Ostava 2, 8 m2

Balkon 9, 7 m2

Predsoblje 1, 8 m2

Krovna terasa 61 m2

Brošure, 3D prikazi i tlocrti dostavljaju se na zahtjev.

Arhitektura residencije Novi Home Novigrad kombinira materijale tipične za mikrolokaciju i trenutne ekološke trendove u građevinskoj industriji. Funkcionalnost i udobnost svakog stana temeljito su promišljeni.

Eco gradnja. Fasada i krov biti će učinkovito izolirani prema najvišim standardima, a prozori/staklene stijene bit će trostruko ostakljene povećavajući pasivnost kuće. Sustav za nadzor potrošnje energije stana.

Prvoklasne završne obloge - keramika, parket, vrata, prozori itd. Ovi su materijali pažljivo odabrani u tvornicama, a njihov postupak dizajniranja i proizvodnje revidira se s našim industrijskim partnerima.

Visoka kvaliteta života. Stanovi su dizajnirani sa ciljem visoke kvalitete življenja. Naš dizajnerski tim posvećen je pružanju najboljih prostornih rješenja koja osiguravaju puno svjetlosti, ugodnu mikroklimu s prirodnom ventilacijom i nevjerojatan pogled na okolicu.

Developer nudi plaćenu uslugu za dizajn i potpuno opremanje interijera ekološkim i najkvalitetnijim namještajem na zahtjev vlasnika, pomažući u izbjegavanju gnjavaže s opremanjem nekretnine u stranoj zemlji. Našom uslugom po mjeri pružamo bolju vrijednost za novac.

Masterplan Residencija Novi dom Novigrad

Parcela, površine 6. 763 m2, smještena je iznad starog kamenoloma s pogledom na uvalu Mirna i otvoreno more. Samo 5 minuta vožnje od centra grada automobilom ili 10 minuta vožnje biciklom. Prekrasne plaže udaljene su samo 4-10 minuta. Najveća trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je samo 3 minute. Istralandia, najpoznatiji vodeni park u ovoj regiji nalazi se u Novigradu. Trenutno se marina za brodove nalazi u centru grada. Međutim, ispod parcele rezidencije Novi dom Novigrad planira se novi razvoj hotelskog kompleksa s marinom za brodove smješten na području starog kamenoloma. Stari kamenolom je 30 m niži od parcele rezidencije Novi Home Novigrad.

Nadmorska visina parcele i njen položaj na litici kamenoloma osiguravaju neometan pogled na more. Izvanredan pogled s posjeda i novi životni i ekološki standardi izdvajaju Residenciju Novi Home Novigrad od ostalih dostupnih novogradnji. Nadalje, prirodni okoliš i arhitektonski koncept i funkcionalnost.

Kompleks se sastoji od 24 apartmana smještenih u 6 lijepo dizajniranih vila i 6 dvojnih luksuznih kuća. Ukupno 30 zasebnih i privatnih jedinica.

Status rezidencije:

Developer je vlasnik zemljišta

Izgradnja Residencije Novi Home Novigrad trebala bi započeti na proljeće 2021. godine.

Kuće će biti isporučene početkom 2022. godine.

Model plaćanja:

Rezervacija od 3. 000 eura položena na escrow račun

10% naknade za rezervaciju nakon potpisivanja ugovora

50% nakon završetka faze roh bau

40% prilikom isporuke.

Info:

Haris Valjevac

Mob: +385*******

haris@almadom. com

Info:

Azra Valjevac

azra@almadominvest. com

+385*******

code z1u3

Podaci

  • Cena: 382.640 €
  • Cena po kvadratu: 3.789 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 101 m2
  • Broj soba: 3
  • Sprat: 1
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2021
  • Šifra oglasa: A32-19119

Karakteristike

  • Parking
  • Klima
  • Ažuriran:
    23/10/2024
  • Šifra oglasa:
    A32-19119
Informacije o oglašivaču

Alma Dom obrt

Istarska 10
52100 Pula

Ostali oglasi ovog korisnika
Top