Krk, prostrana novosagrađena vila

Krk, Vrh

612.499 €
2.450 €/m2
Kuća 250 m2

Prostrana novogradnja od 250 m² s parcelom od 1400 m² u mirnom okruženju

Smještena u predivnom i mirnom okruženju s netaknutom prirodom i maslinicima, ova moderna kuća površine 250 m² nalazi se na prostranoj parceli od 1400 m². Kuća je novogradnja u završnim fazama izgradnje, s već dovršenim finim radovima u interijeru te đelomično postavljenim namještajem. Preostaje dovršiti sitne finalne radove, dok vanjski prostor nudi priliku budućim vlasnicima da ga urede prema vlastitim željama i potrebama.

Prostrano prizemlje odlikuje veliki ulazni hol koji može poslužiti kao dodatni dnevni prostor ili se manjim preinakama može pretvoriti u dodatnu spavaću sobu. Dnevni boravak spaja se s kuhinjom i blagovaonicom, a iz blagovaonice se izlazi na terasu s bazenom, čime se stvara ugodan prijelaz iz unutarnjeg prostora prema vanjskom. U prizemlju se također nalazi sanitarni čvor i smočnica.

Na kat vodi elegantno stepenište obloženo kamenom, gđe se nalaze četiri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Jedna od spavaćih soba ima i vlastiti natkriveni balkon, idealan za opuštanje.

Ova nekretnina predstavlja savršen obiteljski dom ili izvrsnu investiciju, s velikim potencijalom za prilagodbu osobnim potrebama. Kuća se prodaje u trenutnoj fazi izgradnje, ali postoji mogućnost potpune dovršetka za cijenu od 675. 000 €.

Otok Krk, najveći otok u Jadranskom moru, smješten je u Kvarnerskom zaljevu i predstavlja pravu oazu za turiste i sve koji traže miran, ali dinamičan način života. Sa svojom bogatom poviješću, kulturnom baštinom, predivnim prirodnim ljepotama i modernom infrastrukturom, Krk je idealna destinacija kako za odmor, tako i za cjelogodišnji boravak.

Krk se diči raznolikom prirodom koja nudi nešto za svakoga. Prekrasne plaže, od pješčanih do šljunčanih, kristalno čisto more i ugodna mediteranska klima privlače ljubitelje mora i sunca. Maslinici, vinogradi, netaknute šume i brežuljci s panoramskim pogledom čine ovaj otok savršenim za ljubitelje prirode i aktivnosti na otvorenom, poput biciklizma, planinarenja i jedrenja.

Krk ima bogatu povijest koja seže još u antiku.

Poznat je i po visokokvalitetnom turizmu. Otok nudi širok izbor luksuznih vila, apartmana, hotela i kampova. Mnoge obitelji iznajmljuju svoje kuće turistima, a razvijena gastronomska scena s brojnim restoranima koji nude lokalne specijalitete, poput krčkog pršuta, sira i maslinovog ulja, dodatno obogaćuje iskustvo.

Zahvaljujući Krčkom mostu, otok je lako dostupan s kopna, a međunarodna zračna luka Rijeka nalazi se na samom otoku, što ga čini odlično povezanom destinacijom za posjetitelje iz cijelog svijeta.

Život na Krku nudi savršenu ravnotežu između modernih pogodnosti i mirnog otočkog načina života. Infrastruktura je dobro razvijena – tu su škole, zdravstvene ustanove, trgovine i sve što je potrebno za ugodan svakodnevni život. Pored toga, otok je dovoljno velik da nudi bogat društveni i kulturni život, ali dovoljno miran da pruža privatnost i bijeg od gradske vreve.

To je idealno mjesto za one koji traže prirodni sklad, čisto more, ljubazne ljude i ugodan, mediteranski način života – bilo da planirate samo posjetiti otok ili u njemu pronaći svoj novi dom.

Uvjerite se sami u sve prednosti ove iznimne nekretnine – stojimo vam na raspolaganju s velikim zadovoljstvom!

ID KOD AGENCIJE: 2009-50

DIAMOND REAL ESTATE D. O. O.

Mob: 052*******

Tel: +385*******

E-mail: office@diamond-realestate. hr

www. diamond-realestate. hr

Podaci

  • Cena: 612.499 €
  • Cena po kvadratu: 2.450 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 250 m2
  • Broj soba: 5
  • Broj spratova: 1
  • Broj kupatila: 4
  • Godina izgradnje: 2024
  • Površina placa: 14 a
  • Šifra oglasa: D8-546491

Karakteristike

  • Klima
  • Ažuriran:
    22/10/2024
  • Šifra oglasa:
    D8-546491
Informacije o oglašivaču

DIAMOND REALESTATE


52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
Top