Građevinsko zemljište gospodarske namjene

Kanfanar, Kanfanar

360.000 €
Plac 6.010 m2

Općina Kanfanar nalazi se u samom srcu istarskog poluotoka, na mjestu gđe se spajaju zelena i plava Istra. Uz iznimno bogatstvo kulturno-povijesne baštine, prirodnih ljepota i tradicijskih običaja, seoski ugođaj u okruženju izvorne istarske, ruralne arhitekture ono je što uvijek iznova privlači goste Općine Kanfanar. Odmor i opuštanje u autentičnom istarskom ambijentu pružaju brojne kuće za odmor i apartmani, u svih 22 naselja Općine Kanfanar.

Blaga mediteranska klima omogućuje ugodan odmor tijekom cijele godine, a sadržaja ne nedostaje. Dok su zimski mjeseci rezervirani za lovni turizam, tijekom proljeća, ljeta i jeseni, prirodnu i kulturnu baštinu može se istraživati koristeći biciklističke i pješačke staze, a za željne adrenalina tu su i dva atraktivna penjališta za slobodno penjanje.

Na prekrasnoj lokaciji između Kanfanara i Rovinja nalazi se ovo veliko zemljište sa mnogobrojnim mogućnostima poput solarne elektrane, hale za razne gospodarske đelatnosti!!! Pristup sa asfaltirane ceste, te sva infrastruktura u blizini.

Postoji mogućnost otkupa dodatnih 6000m2 te okrupnjivanja postojećeg.

Vrlo atraktivno zemljište koje se nalazi nedaleko od Rovinja, dok se autocesta nalazi na samo par km udaljenosti, te blizina škole, vrtića, pošte, trgovina i industrijske zone, čini ga iznimnim.

DUBRAVKA KUKULJ OREŠKOVIĆ

AGENT S LICENCOM

Mobitel 099*******

dubravka. kukulj@dogma-nekretnine. com

Nazovite što prije...

ID KOD AGENCIJE: IS1514261

Dubravka Kukulj Orešković

Agent s licencom

Mob: 099*******

Tel: 052*******

E-mail: dubravka. kukulj@dogma-nekretnine. com

www. dogma-istra. com

Podaci

  • Cena: 360.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 6.010 m2
  • Šifra oglasa: D10-107062

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/10/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-107062
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top