IZVRSTAN STAN NA VERUDI - PULA

Pula, Veruda

285.000 €
3.608 €/m2
Stan 79 m2

Pula je najveći grad Istre, poznat po bogatoj povijesti i znamenitostima poput Arene, rimskog amfiteatra, te drugih rimskih spomenika. Grad je kulturno i gospodarsko središte, s dugom pomorskom tradicijom.

Veruda je miran stambeni kvart južno od centra, poznat po blizini plaža i obiteljskih sadržaja. Omiljen je zbog blizine mora, parkova, škola i sportskih objekata, što ga čini popularnim za obiteljski život.

Ovaj elegantan i suvremen stan smješten u novijoj zgradi iz 2015. godine na atraktivnoj lokaciji Verude, nudi vrhunsku kvalitetu življenja. Zgrada s liftom i stan sa čak dva garažna mjesta pruža dodatnu praktičnost. Stan na četvrtom katu zrači prostranošću i svjetlošću zahvaljujući velikim staklenim stijenkama koje propuštaju obilje prirodnog svjetla.

Stan od 67 m², s garažama ukupno 79 m², pažljivo je osmišljen do posljednjeg detalja. Prostorno inteligentno raspoređen, sastoji se od ulaznog hodnika s ugradbenim ormarom, kupaonice, dvije spavaće sobe, praktične ostave, moderne kuhinje povezane s blagovaonicom i lijepim dnevnim boravkom koji ima izlazi na terasu. Sa terase se pruža šarmantan, otvoreni pogled na okolno naselje, idealan za uživanje u trenucima odmora.

Dvije udobne spavaće sobe omogućuju privatnost i mir, dok je cijeli prostor opremljen centralnim grijanjem na plin i vrhunskim Daikin klima uređajem za optimalnu kontrolu temperature. Aluminijska i PVC stolarija, uz spušteni strop s dodatnom izolacijom od 10 cm kamene vune, osigurava energetsku učinkovitost i toplinsku izolaciju, što potvrđuje i energetski certifikat A+.

Ovaj stan nije samo vizualno atraktivan, već i iznimno funkcionalan – svaki centimetar prostora je pažljivo iskorišten, uključujući ostavu i praktične ugradbene ormare. Vlasništvo je uredno, a stan posjeduje sve potrebne dozvole, uključujući uporabnu dozvolu.

Ovaj stan predstavlja izvanrednu priliku za one koji traže vrhunsku gradnju, moderan dizajn i funkcionalnost. Idealan je za obitelj ili kao dugoročna investicija za one koji cijene kvalitetu i udoban život u jednom od najpoželjnijih kvartova Pule.

* STAN SA 2 SPAVAĆE SOBE

* ČETVRTI KAT SA LIFTOM

* ZGRADA IZ 2015. GODINE

* CENTRALNO GRIJANJE NA PLIN

* KLIMA INVERTER DAIKIN

* 2 GARAŽNA PARKIRNA MJESTA

* UPORABNA DOZVOLA

* ENERGETSKI CERTIFIKAT A+

* VLASNIŠTVO JE UREDNO

Za dodatne informacije stoji Vam na raspolaganju:

ROBERTA POROPAT

Agent s licencom

Mob 003*******

roberta. poropat@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: IS1514066

Roberta Poropat

Agent s licencom

Mob: 095*******

Tel: 052*******

E-mail: roberta. poropat@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 285.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.608 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 79 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj spratova: 5
  • Broj kupatila: 1
  • Godina izgradnje: 2015
  • Šifra oglasa: D10-106207

Karakteristike

  • Lift
  • Ažuriran:
    09/10/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-106207
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top