ISTRA, KANFANAR - Prostrano građevinsko zemljište s manjim renoviranim objektom

Kanfanar, Mrgani

100.000 €
Plac 1.154 m2

ISTRA, KANFANAR - Kamena kuća smještena u manjem i mirnom naselju okružena prirodom i blago brdoviti krajolikom.

Ponosno predstavljamo ovu investicijsku priliku za sve one koji su u potrazi za objektima posebnoga karaktera. Riječ je o starom kamenom objektu smještenom u manjem naselju na vrhu brda. Ova je nekretnina idealna za sve one koji su zaljubljeni u prirodu i koji svoje vrijeme vole provoditi na otvorenome zraku okruženi s prirodom. Lokacija ove nekretnine svojim budućim vlasnicima nudi maksimalan mir i privatnost, izvan ubrzanog i bučnog gradskog života.

OPIS NEKRETNINE:

Riječ je o manjem đelomično renoviranom objektu smještenome na prostranom i uređenom zemljištu. Zemljište se tako sastoji od sveukupnih 1154m2, na kojemu je moguće isti objekt u potpunosti obnoviti ili prenamijeniti, kao i što postoji prilika za izgradnjom novoga objekta s obzirom na to, kako je riječ o građevinskome zemljištu.

Uz zemljište nalazi se sva potrebna infrastruktura struje, vode i telefonije, te posjeduje vlastiti pristup s asfaltirane ceste.

DODATNE INFORMACIJE:

* Zemljište je pravilnoga oblika, a se sastoji od dvije parcele, prva parcela površine je 754m2, te druga 400m2.

* Vlasništvo zemljišta je uredno, 1/1 vlasnik, bez tereta.

* Lokacija je idealna za izgradnju vile/vila za odmor/obiteljske kuće/kuće za odmor

OPIS LOKACIJE:

Zemljište se nalaz u manjem i mirnom naselju koje se sastoji od svega nekoliko obiteljskih kuća i vila za odmor, smještenih na manjemu brdu iznad Limskog Kanala. Riječ je o lokaciji koja svojim posjetiocima nudi jedinstvenu mogućnost bijega iz ubrzanog gradskog stila života, velikih gužvi i buke. Idealna je za zaljubljenike u prirodu koji svoje vrijeme vole provoditi na otvoreno zraku ili šetajući kroz šumske staze i otkrivanju malih tajni ovoga kraja.

Neovisno o izoliranosti lokacije, sav potreban sadržaj za svakodnevni siguran i miran život, nalazi se udaljen na svega 12 kratkih minuta vožnje u smjeru Kanfanara. Ovđe možete pronaći brojne trgovine, restorane, ljekarnu, školu, vrtiće i sve ostalo što je potrebno današnjoj modernoj obitelji.

U neposrednoj blizini zemljišta nalaze se i druge značajne lokacije, poput, grada Rovinja, Vrsara, Žminja, Bala, Kanfanara i grada Pule. Moramo istaknuti kako se u neposrednoj blizini zemljišta nalaze i ostaci poznatoga Dvigrada, kao značajne povijesne znamenitosti, te poznati Limski kanal.

Riječ je o savršenoj prilici za sve one koji su potrazi za nešto mirnijom lokacijom, koja im nudi mir i privatnost, a uz to i jednostavnost boravka s blizinom svog potrebnog sadržaja.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda nekretnine, slobodno nas kontaktirajte u svakome trenutku.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32282

Loren Kečan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: loren@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 100.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.154 m2
  • Šifra oglasa: D7-525090

Karakteristike

  • Telefon
  • Ažuriran:
    09/10/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-525090
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top