PLITVICE, DREŽNIK - Građevinsko zemljište na ekskluzivnoj lokaciji

Rakovica, Drežnik Grad

1.200.000 €
Plac 10.940 m2

PLITVICE, DREŽNIK - Građevinsko zemljište na ekskluzivnoj lokaciji

Prodaje se atraktivno zemljište blizu Plitvičkih jezera, u blizini centra grada Drežnika, s ukupnom površinom od 10. 940 m², od čega je 5. 004 m² građevinskog zemljišta.

Ova lokacija nudi ogroman potencijal za poslovnu investiciju, zahvaljujući izvrsnoj poziciji i direktnom pristupu s glavne ceste koja povezuje Zagreb, Split i obalu. Velika površina omogućava realizaciju većih projekata poput luksuznih turističkih objekata, vila za odmor, ili manjih stambenih naselja.

Grad Drežnik i okolna područja, uključujući Plitvička jezera, privlače turiste iz cijelog svijeta, zbog svojih prirodnih ljepota, povijesnih znamenitosti, te blizine nacionalnog parka. Stari grad Drežnik, drevna utvrda koja nadgleda dolinu, dodaje dodatnu povijesnu vrijednost ovoj regiji. Ovo područje je poznato po raznolikom turizmu, od ekoturizma, planinarenja i biciklizma do avanturističkih sportova, što dodatno povećava atraktivnost za investitore u turistički sektor.

Lokacija je odlično prometno povezana – udaljena je samo oko sat i pol vožnje od Zagreba i njegove zračne luke, oko 2 sata od Rijeke i Jadranskog mora te glavnih turističkih središta na obali, poput Zadra. Blizina Plitvičkih jezera (samo 15 minuta vožnje) osigurava stalni priljev turista tijekom cijele godine, što čini ovo zemljište izvrsnom prilikom za ulaganje u turističku ili stambenu infrastrukturu.

Ovaj prostor nudi idealnu priliku za razvoj luksuznih turističkih kapaciteta ili obiteljskih kuća za odmor, s potencijalom za izniman povrat ulaganja zahvaljujući rastućem turizmu u regiji​

Za više informacija i dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33411

DUX Rijeka

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@dux-nekretnine. hr

www. dux-nekretnine. hr

Podaci

  • Cena: 1.200.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 10.940 m2
  • Šifra oglasa: D7-538151

Karakteristike

  • Ažuriran:
    09/10/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-538151
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top