ISTRA, LIŽNJAN - Moderna bezvremenska francuska diva

Ližnjan, Ližnjan

1.550.000 €
4.726 €/m2
Kuća 328 m2

ISTRA, LIŽNJAN - Moderna bezvremenska vila smještena nadomak prirodnih plaža i svog potrebnog sadržaja.

Na svega 600m od prvih plaža smjestila se ova prvoklasna moderna vila, koja savršeno spaja modernu arhitekturu s vlastitim prirodnim okruženjem. Riječ je o modernoj arhitektonskoj atrakciji i jednoj od ljepših vila na području Istarskog poluotoka. Brojna zanimljiva dizajnerska rješenja u savršenom skladu s organizacijom prostorija budućim vlasnicima nude visoku razinu luksuza i komoditeta.

Tijekom gradnje vile pazilo se na svaki detalj, dok se posebna količina pažnje posvetila komunikaciji unutrašnjih prostorija vile s vanjskim prostorom, a sve to kako bi se stvorila gotovo savršena harmonija u komunikaciji svih prostorija i jedinstveno iskustvo boravka. Uz prekrasan pogled koji se pruža prema moru i kvarnerskom otočju, sigurni smo kako će vas ova vila očarati i sa svojim prozračnim prostorijama i savršenim materijalima.

OPIS VILE:

Svu udobnost ove vile možete uživati u njenih 328m2 stambene površine, koja se dijeli na dvije etaže, prizemlje i kat. Tako se na ulazu u vilu smjestilo graciozno predvorje s predviđenim prostorom za garderobu, a koje nas zatim gotovo instantno uvodi u prostrano i prozračno prizemlje, koje je koncipirano po sistemu "open space-a" bez pregradnih zidova. Ovđe imate priliku svoje vrijeme provoditi u dnevnome boravku koji gotovo da oduzima dah, cijeli je prostor osunčan dnevnim svijetlom kroz veće staklene stijene, koje stvaraju poseban ugođaj. Svoje najukusnije i najdraže delicije možete pripremati u modernoj kuhinji, koja je opremljena tehnikom koju potpisuju vrhunski svjetski brendovi. Uz kuhinju i dnevni boravak smjestila se blagovaonica idealna kako bi smjestila cijelu vašu obitelj, te ugostila sve vaše prijatelje.

Dodatno, na prizemlju vile nalazi se i prva spavaća soba s vlastitom kupaonicom i privatnim pristupom dvorištu, a tu se krije i zasebni odvojeni gostinjski toalet. Iz prizemlja vile se zatim proteže i nesmetani pristup, kroz staklenu stijenku iz dnevnoga prostora, prema natkrivenoj vanjskoj terasi i jedinstvenom "Infinity" bazenu s uređenim zelenim dvorištem.

Unutrašnjim stepeništem pristupamo gornjoj etaži vile, gđe su se smjestile 3 prostrane i moderno uređene spavaće sobe, od kojih svaka posjeduje vlastitu kupaonicu. Prirodna svjetlost u sobama osigurana je kroz veće klizne staklene stijene koje vaš boravak čine ugodnijim, a sobe prostranijima.

OPIS DVORIŠTA:

Cijelu priču ove vile zaokružuje uređeno i održavano dvorište od 770m2. Okućnica vile u potpunosti je ograđena, čime se postigla željena razina sigurnosti i privatnosti. O prekrasnoj zelenoj površini na okućnici vile, brine automatski sustav navodnjavanja, a osiguran je i parking za 6 automobila.

Centralni dio dvorišta zauzima jedinstveni "Infinity" bazen od 42m2 sa sunčalištem, a riječ je o prelivnom bazenu s tri strane dok je s jedne strane postavljena masivna staklena stijenka koja stvara efekt Aquariuma. Bazen je opremljen najsuvremenijom tehnikom obrade kvalitete vode s pojačanim terapeutskim đelovanjem, jer je zapravo riječ o sistemu slane vode (elektrolize) koje se dobiva prirodnim putem. Dodatno, voda u bazenu je grijana inverterskom dizalicom topline + pomoćnim sistemom solarnih panela smještenih na krovu vile, što vaše kupanje čini ugodnim i u trenucima prije i nakon ljetne sezone.

Uz bazen smjestila se već spomenuta natkrivena ljetna terasa s blagovaonskim stolom i sjedećim mjestima, kao i ljetna kuhinja savršena za odmor i zabavu s prijateljima i obitelji.

DODATNE INFORMACIJE:

* Vlasništvo vile je uredno, vlasnik 1/1, bez tereta, vila posjeduje svu potrebnu dokumentaciju.

* Vila je opremljena pametnim klima sustavom za grijanje i hlađenje + podnim vodenim grijanjem u svim prostorijama vile.

* Postavljena je izolacija od 15 cm na vanjskim zidovima vile.

* Postavljen je vrhunski video i alarmni sustav.

* Parking je moguće dodatno natkriti.

* Vila je pogodna za osobe s invaliditetom s obzirom na to kako kompletno prizemlje nema stepenica, te je u jednom nivou uključujući i donju sobu.

* Prikazana cijena uključuje PDV, što znači da kupnjom nekretnine kao pravna osoba, cijena se umanjuje za iznos PDV-a.

* Vila se prodaje u potpunosti namještena, kako je vidljivo i na slikama.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda vile slobodno nas kontaktirajte u svakome trenutku.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33540

Gordana Grabar Čubrilo

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: gordana@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Loren Kečan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: loren@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 1.550.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.726 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 328 m2
  • Broj soba: 5
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 4
  • Godina izgradnje: 2020
  • Površina placa: 11,3 a
  • Šifra oglasa: D7-539736

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Dvorište
  • Internet
  • Telefon
  • Klima
  • Interfon
  • Ažuriran:
    09/10/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-539736
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top