LOŠINJ, MALI LOŠINJ - Maslinik 400 metara od mora

Mali Lošinj, Punta Križa

260.000 €
Plac 4.260 m2

LOŠINJ, MALI LOŠINJ - Maslinik 400 metara od mora

Na sjevernom Jadranu u Kvarnerskom zaljevu gđe se zvijezde najljepše vide, gđe se diše punim plućima i gđe se isprepliću valovi Istre, Kvarnera i Dalmacije u kojima veselo pliva jato dupina - nalazi se cresko-lošinjski arhipelag. Nekad samo jedan otok, a danas jedno od najrazvedenijih otočja na Jadranu sačinjavaju otoci Lošinj, Cres, Unije, Ilovik, Vele i Male Srakane i Susak.

Zbog iznimnog geografskog položaja na polovici sjeverne polutke, otok Lošinj ima jedinstvena blaga klimatska obilježja. Ugodna klima s više od 2600 sunčanih sati godišnje i bogatstvo aerosoli u zraku zaslužni su što je Lošinj još davne 1892. godine proglašen klimatskim lječilištem.

Izuzetno vrijedan dar prirode je i dostupnost opskrbe čistom pitkom vodom iz jezera Vrana s otoka Cresa.

Uz čudesnu, dobro sačuvanu i njegovanu prirodu, otok Lošinj ima autentičnu kulturnu baštinu te dugu tradiciju brižljivog i toplog turističkog gostoprimstva.

Okružen kristalnim Jadranskim morem, u oazi bogate flore i faune i savršenog mira, na prodaju je maslinik 400 metara od mora.

Brižljivo njegovan maslinik s 210 bujnih stabala hrvatske autohtone sorte maslina Oblica starosti ca. 20 godina sastoji se od nekoliko katastarskih čestica koje zajedno čine jedinstvenu cjelinu.

Maslinik je u potpunosti ograđen željeznim stupovima i žicom visine 2, 5 metara i ima pristup s urednog makadamskog puta uknjiženog kao javno dobro. Priključci struje i vode nalaze se na terenu a izgrađena je i septička jama. Na zemljištu se nalazi i kamp prikolica za 6 osoba, kontejner za alat, vanjska kuhinja i vanjski WC.

U sklopu maslinika se koriste i dvije katastarske čestice zasađene stablima maslina u vlasništvu Republike Hrvatske površine 2. 452 m² pa ukupna površina pod maslinama u tom slučaju je ca. 6. 742 m².

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33541

Iva Zajc

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: iva@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 260.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 4.260 m2
  • Šifra oglasa: D7-539742

Karakteristike

  • Ažuriran:
    09/10/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-539742
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top