Vodnjan okolica, građevinsko zemljište 418m2 sa projektom za gradnju kuće 174m2

Vodnjan, Vodnjan

70.200 €
Plac 418 m2

Vodnjan okolica, građevinsko zemljište 418 m² sa projektom za gradnju kuće 174 m²

Prodajemo građevinsko zemljište s projektom za gradnju kuće s bazenom u okolici Vodnjana. Ukupna površina zemljišta iznosi 418 m² + udio u pristupnom putu. Na građevinskom zemljištu predviđena je gradnja jedne obiteljske kuće bruto površine 174 m² s bazenom. Kuća je planirana kao katnica (prizemlje + kat). Za kuću je izrađen glavni arhitektonski projekt i proveden je postupak utvrđivanja posebnih uvjeta i uvjeta priključenja. Projekti su predani nadležnom tijelu te se čeka izdavanje građevinske dozvole. Napominjemo da postojeća cijena vrijedi do izdavanja građevinskih dozvola i da će se prodajna cijena povećati nakon njihovog izdavanja. Moguća je naknadna izmjena projekta, sukladno potrebama novih vlasnika.

Vlasništvo nad zemljištem je uredno, bez tereta. Postoji opcija dogovora oko izvođenja radova gradnje do roh bau faze prema prethodnom ugovoru, uz odgovarajuću dinamiku financiranja gradnje. Pristupni put je uredan, a zemljište se nalazi u jednom selu u okolici Vodnjana, u smjeru unutrašnjosti Istre, okruženo drugim kućama. Pozicija građevinskog zemljišta olakšava pristup priključcima struje i vode.

Navedeno građevinsko zemljište jedno je od pet građevinskih zemljišta na kojima će se graditi kuće, tako da postoji mogućnost kupnje jedne ili više parcela. Izrađeni glavni projekti i proveden postupak utvrđivanja posebnih uvjeta značajno ubrzavaju vrijeme potrebno za gradnju. Blizina infrastrukture i odobreni uvjeti priključenja dodatno ubrzavaju početak gradnje, pa je ovaj projekt interesantan za sve kojima je važno da što prije izgrade svoju novu kuću.

Iskoristite ovu mogućnost za gradnju vlastite kuće s bazenom u Istri, po vrlo prihvatljivim uvjetima kupnje terena, na 20 minuta vožnje do mora i prekrasnih plaža po kojima je Istra poznata. Lokacija zemljišta je takva da se nalazi na 10 minuta od izlaza istarske autoceste, kojom ste povezani sa svim gradovima u Istri na manje od sat vremena. Treba svakako istaknuti brojne biciklističke staze koje su najbolji način za istraživanje Istre, od kojih jedna vodi i pokraj ovog zemljišta.

Mediteranska blaga klima, čisto, nezagađeno more i zrak, sigurnost kretanja, netaknuta priroda, gostoljubivi domaćini, kvalitetna hrana, nagrađena i svjetski poznata maslinova ulja i vina, divlje šparoge i gljive te još mnogo toga svakako su dobri argumenti za razmišljanje o vlastitoj kući u Istri.

Za sve dodatne informacije ili dogovor za razgledavanje, obratite nam se s povjerenjem!

ID KOD AGENCIJE: 1220

Đankarlo Čekić

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: dan@investa. hr

www. investa. hr

Podaci

  • Cena: 70.200 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 418 m2
  • Šifra oglasa: I11-103197

Karakteristike

  • Ažuriran:
    09/10/2024
  • Šifra oglasa:
    I11-103197
Informacije o oglašivaču

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Ostali oglasi ovog korisnika
Top