Vodnjan, okolica - pet građevinskih zemljišta s projektom za gradnju kuća

Vodnjan, Vodnjan

293.700 €
Plac 2.230 m2

Vodnjan, okolica - pet građevinskih zemljišta s projektom za gradnju kuća

Prodajemo pet građevinskih zemljišta s projektom za gradnju pet kuća u okolici Vodnjana. Ukupna površina svih zemljišta iznosi 1. 881 m² + pristupni put od 349 m². Na svakom građevinskom zemljištu predviđena je gradnja jedne obiteljske kuće ili kuće za odmor s bazenom. Za sve kuće izrađen je glavni arhitektonski projekt i proveden je postupak utvrđivanja posebnih uvjeta i uvjeta priključenja. Projekti su predani nadležnom tijelu te se čeka izdavanje građevinske dozvole. Napominjemo da postojeća cijena vrijedi do izdavanja građevinskih dozvola te da će se prodajna cijena povećati nakon njihovog izdavanja. Moguća je naknadna izmjena projekata, sukladno potrebama novih vlasnika.

Građevinska zemljišta moguće je kupiti zajedno (uz popust) ili pojedinačno. Vlasništvo je uredno, bez tereta. Postoji opcija dogovora oko izvođenja radova gradnje do roh bau faze prema prethodnom ugovoru, uz odgovarajuću dinamiku financiranja gradnje. Pristupni put je uredan, a zemljište se nalazi u selu u okolici Vodnjana, u smjeru unutrašnjosti Istre, okruženo drugim kućama. Pozicija građevinskih zemljišta olakšava pristup priključcima struje i vode.

Izrađeni glavni projekti i proveden postupak utvrđivanja posebnih uvjeta značajno ubrzavaju vrijeme potrebno za gradnju. Blizina infrastrukture i odobreni uvjeti priključenja dodatno ubrzavaju početak gradnje, pa je ovaj projekt zanimljiv za sve investitore koji žele što prije započeti s gradnjom.

Za sve dodatne informacije ili dogovor za razgledavanje, obratite nam se s povjerenjem!

ID KOD AGENCIJE: 1215

Đankarlo Čekić

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: dan@investa. hr

www. investa. hr

Podaci

  • Cena: 293.700 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 2.230 m2
  • Šifra oglasa: I11-103207

Karakteristike

  • Ažuriran:
    09/10/2024
  • Šifra oglasa:
    I11-103207
Informacije o oglašivaču

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Ostali oglasi ovog korisnika
Top