Kuća Žminj, 106m2

Žminj, Žminj

519.000 €
4.896 €/m2
Kuća 106 m2

Istra, Žminj, moderna prizemnica s bazenom

Na prodaju je elegantna i suvremena prizemnica smještena u srcu Istre, u blizini Žminja. Ova luksuzna kuća s bazenom nudi savršen spoj udobnosti, modernog dizajna i funkcionalnosti, te je idealna kao obiteljski dom ili kuća za odmor. Projektirana s posebnim naglaskom na korištenje visokokvalitetnih materijala, kuća ispunjava kriterije za kategorizaciju kuće za odmor s 4 zvjezdice.

Nekretnina se prostire na 106 m², a njen raspored osigurava maksimalnu iskoristivost prostora. U središnjem dijelu kuće nalazi se prostrani open space koji obuhvaća moderno opremljenu kuhinju s otokom, blagovaonicu i dnevni boravak s kaminom, s direktnim izlazom na terasu i bazen. Dvije prostrane spavaće sobe, svaka površine 15 m², imaju vlastite kupaonice i izlaze na terasu.

Ova iznimna nekretnina ističe se brojnim prednostima koje jamče vrhunsku kvalitetu života i sigurnost. Građena prema najvišim standardima protupožarne i protupotresne zaštite, kuća nudi dodatnu razinu sigurnosti i stabilnosti. Kvalitetni aluminijski prozori osiguravaju dugotrajnost i izuzetnu izolaciju, dok podno grijanje koje se proteže kroz cijeli objekt pruža maksimalnu udobnost u hladnijim mjesecima. Suvremeni sustav grijanja i hlađenja, koji uključuje dizalicu topline i klima uređaje, omogućava ugodnu temperaturu u svako doba godine. Dodatnu pogodnost predstavlja ugrađeni omekšivač vode, koji čuva instalacije i produžuje njihov vijek trajanja. Protuprovalna vrata te sigurnosni sustav s nadzornim kamerama i alarmom pružaju osjećaj sigurnosti i zaštite. Bazen opremljen uređajem za elektrolizu vode nudi jednostavno održavanje i čistu vodu, dok vanjsko spremište uz strojarnicu bazena doprinosi praktičnosti. Na parkiralištu se nalazi punionica za električne automobile, a dodatna vrijednost je mogućnost instalacije solarnih panela, čime se omogućuje ekološki održivo upravljanje energijom.

Kupci imaju priliku odabrati materijale za keramiku, sanitarije, podove i sobna vrata prema vlastitim željama. Kuća se može kupiti potpuno namještena, prema prikazanim vizualizacijama, ili bez namještaja, ovisno o preferencijama kupca. Iskoristite ovu priliku uređenja po svom guštu!

ID KOD AGENCIJE: 1042-70

DIAMOND REAL ESTATE D. O. O.

Mob: 052*******

Tel: +385*******

E-mail: office@diamond-realestate. hr

www. diamond-realestate. hr

Podaci

  • Cena: 519.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.896 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 106 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj spratova: -2
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2024
  • Šifra oglasa: D8-543184C

Karakteristike

  • Ažuriran:
    09/10/2024
  • Šifra oglasa:
    D8-543184C
Informacije o oglašivaču

DIAMOND REALESTATE


52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
Top