Prodaja, Poslovni prostor, 40m2 , Bijenik

Zagreb, Črnomerec , Bijenik

130.000 €
3.250 €/m2
Poslovni prostor 40 m2

Prodaje se poslovni prostor u prizemlju stambene zgrade – ulični lokal, 40 m² s privatnim parkingom

Na prodaju je funkcionalan i atraktivan poslovni prostor u prizemlju stambene zgrade, smješten u dinamičnom dijelu grada s izravnim izlazom na ulicu. Prostor je veličine 40 m² i trenutno se koristi kao radnja za krojačke popravke, no zahvaljujući svom rasporedu i karakteristikama, lako je prilagodljiv raznim poslovnim đelatnostima – bilo da se radi o trgovini, uredskim prostorima ili uslužnim đelatnostima.

 Detalji prostora:Ovaj poslovni prostor sastoji se od:- Dva zasebna dijela koja su unutrašnje povezani, čime se omogućava fleksibilno korištenje prostora. Svaki dio može imati svoju funkciju, ovisno o potrebama budućeg vlasnika, ili se može koristiti kao jedinstveni otvoreni prostor. - Čajna kuhinja, praktična za pauze, kao i za osnovne potrebe zaposlenika tijekom radnog dana. - Toalet, koji se nalazi unutar prostora i nudi privatnost i praktičnost. - Prostor je klimatiziran, osiguravajući ugodne radne uvjete tijekom cijele godine, bez obzira na vanjske temperature.

 Tehnička opremljenost i obnova:- Prije dvije godine, prostor je prošao kroz temeljitu obnovu – zamijenjene su elektro i vodovodne instalacije, što vam osigurava sigurnost i pouzdanost u poslovanju bez dodatnih troškova za adaptaciju. - Dimnjak zgrade je također obnovljen, a postavljen je i novi bojler, što dodatno smanjuje brigu o budućem održavanju.

 Parking i dodatne pogodnosti:- Uz prostor dolaze tri kartice za pristup privatnom parkingu zgrade, koji je osiguran rampom. Ova pogodnost je izuzetno vrijedna, jer omogućava bezbrižan i siguran parking, ne samo za vas, nego i za vaše klijente ili goste. - Izravan izlaz na ulicu pruža vidljivost i jednostavan pristup, što je idealno za poslovne subjekte kojima je važno biti na frekventnoj lokaciji, bilo zbog prolaznika ili klijenata koji dolaze ciljano.

Lokacija:Smješten u prizemlju stambene zgrade na prometnoj lokaciji, ovaj poslovni prostor ima savršenu poziciju za razvijanje raznih poslovnih ideja. Blizina glavnih prometnica omogućava lagan pristup, dok istovremeno zadržava mir i privatnost karakterističnu za stambene zgrade. Ova lokacija idealna je za sve vrste usluga, trgovina ili manjih ureda koji žele biti blizu klijenata, a istovremeno imati mirnu i funkcionalnu radnu sredinu.

 

Ne propustite priliku za investiciju u poslovni prostor na izvrsnoj lokaciji, s fleksibilnim mogućnostima korištenja i privatnim parkingom! Ovaj prostor nudi sve preduvjete za uspješno poslovanje!

 

Antonijo Čabraja

 

Mob: 099*******

 

E-mail: antonijo@ii. hr

 

Web: www. ii. hr

 

ID NEKRETNINE : 2503

 

Ured: +385 (1) 4920 800

  

Podaci

  • Cena: 130.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.250 €/m2
  • Tip: Poslovni prostor
  • Kvadratura: 40 m2
  • Broj soba: 2
  • Šifra oglasa: I14-2503

Karakteristike

  • Parking
  • Telefon
  • Ažuriran:
    08/10/2024
  • Šifra oglasa:
    I14-2503
Informacije o oglašivaču
Top