Lovran – Obiteljska vila s velikim zemljištem, bazenom i pogledom na more

Lovran, Lovran

800.000 €
3.883 €/m2
Kuća 206 m2

Agencija za nekretnine Kaiser Immobilien iz Opatije Vam sa zadovoljstvom u ekskluzivnoj suradnji s vlasnicima predstavlja komfornu obiteljsku vilu s bazenom i velikim zemljištem udaljenu samo 5 km od obale i centra Lovrana.

Vila se nalazi na vrlo mirnoj lokaciji, ali ne predaleko (manje od 10 minuta vožnje automobilom) od živahne obale Opatijske rivijere kao i svih gradskih sadržaja uključujući supermarkete, tržnicu, poštu, banku, poznate restorane, kafiće, vrtić, školu, sportske terene, benzinsku postaju i sve ostalo.

Jednako je udaljena i obala s plažama i obalnim šetalištem Lungomare.

U suprotnom smjeru, u neposrednoj blizini kuće, prostire se prekrasna netaknuta priroda protkana cijelim nizom planinarskih staza.

Jako puno prostora nudi i zemljište oko same kuće, koje ima ukupnu površinu 1. 998 m2, od čega je samo približno 10% izgrađeno.

Što se same vile tiče, radi se o niskoenergetskom montažnom objektu iz studija renomirane hrvatske tvrtke Domprojekt. Sa stajališta sustava gradnje, riječ je o nosivoj drvenoj konstrukciji s ispunom od mineralne vune i parnom branom, koja je obostrano zatvorena pločastim oblogama, preko kojih se s vanjske strane izvodi toplinska fasada, a s unutarnje strane se postavlja još jedna pločasta obloga, što osigurava izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Vila svojim stilom podsjeća na primorsku tradicijsku arhitekturu, a na zemljištu je smještena na uzvišenom mjestu s prekrasnim pogledom na okolicu i more.

Sjeveroistočna orijentacija kuće osigurava vrlo ugodno jutarnje buđenje uz sunce, dok dnevni dio kuće, uključujući veliku terasu s bazenom, može uživati ​​u suncu do kasno poslijepodne.

Vila je dvoetažna, vrlo jednostavnog i funkcionalnog rasporeda i s dvije strane je okružena velikim đelomično natkrivenim terasama.

U prizemlju se nalazi središnji ulazni hodnik iz kojeg se nastavlja lijevo u veliki dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom (39, 79 m2) i desno u prvu od ukupno 3 spavaće sobe, koja sa trenutno koristi kao radna soba. Sve spavaće sobe imaju oko 20 m2 i svaka od njih ima veliku vlastitu kupaonicu, u slučaju prizemlja s kadom. U prizemlju se nalazi i gostinjski wc te kotlovnica. Spavaća soba i dnevni boravak imaju izlaz na već spomenutu terasu na kojoj se nalazi i prekrasan bazen (27 m2, grijani, slana voda, elektroliza) te sunčalište.

Prekrasnim drvenim stepenicama penjemo se na 1. kat gđe se nalaze 2 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom (tuš) i natkrivenim balkonom. Između spavaćih soba se nalazi relativno veliki prostor koji bi se mogao koristiti kao radni kutak i slično.

Grijanje je osigurano dizalicom topline Mitsubishi, podno grijanje postavljeno je u cijelom prizemlju i kupaonicama na 1. katu, a u gornjim spavaćim sobama dostupni su ugradbeni ventilokonvektori. Kroz isti sustav moguće je i grijanje vode u bazenu. Za zagrijavanje tople vode za kuću koriste se osim dizalice topline i tri solarna panela postavljena na krovu kuće. Za zalijevanje vrta je iza kuće izgrađena cisterna za kišnicu od cca 50 m3.

Uz glavnu kuću, na zemljištu se nalaze i 2 natkrivena parkirna mjesta (plus nekoliko mjesta na otvorenom) te manji objekt koji se može koristiti kao skladište, radionica/vrtna kućica itd.

Veliki potencijal zemljišta oko kuće vidim u tome što svojom veličinom i prije svega oblikom dopušta da se dio zemljišta od cca. 605 m2 s direktnim pristupom s ceste iskoristi za izgradnju zasebne kuće s vlastitim bazenom - npr. za turističko iznajmljivanje. Ovaj dio zemljišta bilo bi moguće i potpuno odvojiti, prodati i time đelomično povratiti početnu investiciju.

Kuća se prodaje kompletno namještena (osim par komada iz spavaće sobe u prizemlju).

Uredna dokumentacija, čisti vlasnički list, uporabna dozvola, bez tereta.

Ova iznimno ugodna i besprijekorno održavana nekretnina bez kompromisa s dodatnim potencijalom i izvrsnim omjerom cijene i kvalitete odličan je izbor za udoban obiteljski život na idiličnoj lokaciji usred prirode i nadomak obale i svih sadržaja.

Centar Lovrana, obala: 4, 7 km / 8 minuta autom (1 km zračne linije)

Centar Opatije: 9 km / 15 minuta

Rijeka: 20 km / 35 minuta

Zračna luka Rijeka: 50 km / 50 minuta

Zračna luka Pula: 100 km / 90 minuta

Ljubljana: 120 km / 2 sata

Beč, München, Budapest: 500 km

Provizija agencije za kupca iznosi 3% + PDV.

Provizija pokriva sve usluge vezane uz kupnju i plaća se samo u slučaju kupovine nekretnine, kod zaključenja prvog pravnog akta.

Kupoprodajna cijena nekretnine: 800. 000, 00 EUR

Posrednička naknada (3, 75%): 30. 000, 00 EUR

Ukupna investicija: 830. 000, 00 EUR

Za detaljnije informacije, molimo Vas, kontaktirajte:

Jirka Nerad

Tel: +385*******" data-phone="385*******" data-id="2001507">385*******

E-mail: jirka@kaiser-immobilien. hr

Hvala na interesu!

ID KOD AGENCIJE: 101-239

Jirka Nerad

Agent s licencom u posredovanju u prometu nekretnina

Mob: +385*******, +385*******,

E-mail: jirka@kaiser-immobilien. hr

www. kaiser-immobilien. hr

Podaci

  • Cena: 800.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.883 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 206 m2
  • Broj soba: 4
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 3
  • Godina izgradnje: 2019
  • Površina placa: 20 a
  • Šifra oglasa: K27-103215

Karakteristike

  • Parking
  • Dvorište
  • Internet
  • Telefon
  • Klima
  • Ažuriran:
    08/10/2024
  • Šifra oglasa:
    K27-103215
Informacije o oglašivaču

Kaiser-immobilien

Maršala Tita 97
51410 Opatija

Ostali oglasi ovog korisnika
Top