Zadar, Privlaka apartman novogradnja 70 m od mora

Privlaka, Privlaka

319.320 €
4.258 €/m2
Stan 75 m2

Zadar, Privlaka apartman novogradnja 70 m od mora

Kaiser Immobilien nudi prostran i moderan apartman u novogradnji, smješten na prvom katu zgrade koja se nalazi svega 70 metara od mora. Stan površine 74, 83 m2 sastoji se od svijetlog i prozračnog open space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice s izlazom na natkrivenu terasu, savršenu za uživanje u vanjskom prostoru s koje se pruža đelomičan pogled na more. U drugom dijelu stana nalaze se dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, dok je druga kupaonica smještena u hodniku. Prodaje se nenamješten što omogućuje novim vlasnicima da ga urede po vlastitom ukusu i potrebama. Uz stan dolaze i dva parkirna mjesta s ukupnom neto korisnom površinom od 79, 83 m2.

Ovaj stan se nalazi u modernoj zgradi koja se sastoji od ukupno šest stanova, izgrađena je od kvalitetnih materijala, s ciglenim termo blokom i fasadom obloženom termoizolacijom od stiropora debljine 10 cm, što osigurava vrhunsku toplinsku zaštitu.

Podovi ovog stana su obloženi kombinacijom visokokvalitetnih keramičkih pločica i laminata. Keramičke pločice nalaze se u hodniku, kuhinji, kupaonicama i na terasi, dok su u dnevnom boravku i spavaćim sobama postavljeni laminatni podovi, što pruža toplinu i udobnost. Ova kombinacija materijala osigurava dugotrajnost, lakoću održavanja i moderan izgled stana. Prozori su izrađeni od PVC-a s troslojnim staklom, roletama i komarnicima, što pruža dodatnu izolaciju i zaštitu. Dnevni boravak i spavaće sobe su klimatizirani, a cijelim stanom provedeno je podno grijanje na struju, što osigurava udobnost tijekom hladnijih mjeseci. Ulazna vrata stana su protuprovalna i protupožarna, čime se jamči visoka razina sigurnosti.

Za ovu nekretninu se posjeduje energetski certifikat A+, što dodatno potvrđuje kvalitetu gradnje i energetsku učinkovitost.

Idealna nekretnina za one koji traže moderan i komforan prostor blizu mora.

Apartman se nalazi u mjestu Privlaka, slikovitom dalmatinskom naselju smještenom na poluotoku, poznatom po čistim plažama i blizini Zadra, pružajući savršenu ravnotežu između mirnog života i blizine urbanih sadržaja . Ovaj apartman udaljen je samo 70 metara od mora, što ga čini idealnim izborom za sve one koji žele biti blizu obale i uživati u svim prednostima života uz more. Privlaka je popularna destinacija za turiste zbog svoje netaknute prirode, blizine povijesnih gradova i opuštajuće atmosfere. Od centra mjesta Privlaka je ova nekretnina udaljena svega 1, 2 km. U neposrednoj blizini nalazi se ambulanta, ljekarna, poštanski ured, različite trgovine za svakodnevnu kupnju i raznovrsni restorani za ugodno druženje.

Blizina sadržaja:

Privlaka-Nin: 5 km

Privlaka- Zadar: 20 km

Privlaka- Zračna luka Zadar: 32 km

Udaljenost većih gradova:

Privlaka-Ljubljana: 358 km

Privlaka-Budapest: 640 km

Privlaka- München: 764 km

Privlaka- Wien: 651 km

Privlaka-Prag: 925 km

Provizija agencije za kupca iznosi 3 % +PDV i placa se u slučaju kupovine nekretnine, kod zaključenja prvog pravnog akta.

ID KOD:

Za detaljnije informacije, molim Vas kontaktirajte: Nina Fabijan

Tel: +385*******" data-phone="385*******" data-id="2000787">385*******

E- mail:nina@kaiser-immobilien. hr

ID KOD AGENCIJE: 128-005

Nina Fabijan

Agent posredovanja u prometu nekretnina

Mob: +385*******, +385*******

E-mail: nina@kaiser-immobilien. hr

www. kaiser-immobilien. hr

Podaci

  • Cena: 319.320 €
  • Cena po kvadratu: 4.258 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 75 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2023
  • Šifra oglasa: K27-103206

Karakteristike

  • Parking
  • Klima
  • Interfon
  • Ažuriran:
    06/10/2024
  • Šifra oglasa:
    K27-103206
Informacije o oglašivaču

Kaiser-immobilien

Maršala Tita 97
51410 Opatija

Ostali oglasi ovog korisnika
Top