PRODAJA: Zagreb, Markuševec, Građevinsko zemljište, 1602m2

Podsljeme, Markuševec

130.000 €
Plac 1.602 m2

PRODAJA: Zagreb, Markuševec, Građevinsko zemljište, 1602m2

U mirnom i zelenom dijelu Markuševca, naselja s dugom tradicijom i obiteljskim duhom, smješteno je zemljište koje nudi savršen spoj prirode i blizine grada.

Parcela se prostire na 1602 m2, pri čemu se većina nalazi unutar građevinske zone stambene namjene, prema urbanom pravilu 2. 1, dok manji dio pripada zelenoj zoni, što osigurava očuvanje prirodnog okoliša. Ova kombinacija stvara idealne uvjete za gradnju moderne obiteljske prizemnice s dvorištem i privatnošću, okruženom šumom.

Iako nepravilnog oblika, zemljište ima mnogo prednosti. Ulazni dio, iako uži, pruža priliku za intiman predulaz ili parkiralište za goste. Zatim se zemljište širi i do 20 metara, stvarajući savršen prostor za gradnju prostrane kuće s garažom, dok stražnji, uži dio može poslužiti kao vrt, voćnjak ili ugodno dvorište.

Lokacija je izvanredna po pitanju povezanosti s gradom – Markuševec nudi miran život, a opet je odlično povezan s centrom Zagreba, do kojeg se stiže za kratko vrijeme. Javni prijevoz, poput redovitih autobusnih linija, dodatno olakšava svakodnevne obaveze. Samo nekoliko minuta od zemljišta nalazi se centar Markuševca gđe se nalaze škola, vrtić, trgovine, pošta, ugostiteljski objekti i svi potrebni sadržaji, a Žičara Sljeme je tek desetak minuta vožnje, pružajući idealne mogućnosti za rekreaciju.

Ovo zemljište nudi jedinstvenu priliku za gradnju doma okruženog prirodom, u zajednici s bogatom tradicijom, na lokaciji koja omogućava miran, ali i praktičan obiteljski život. Možda je ovo upravo mjesto gđe će vaša obitelj pronaći svoj dom iz snova.

ID KOD AGENCIJE: 2208

Filip Šušković

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: filip@exy. hr

www. exy. hr

Podaci

  • Cena: 130.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.602 m2
  • Šifra oglasa: A107-539361

Karakteristike

  • Ažuriran:
    25/09/2024
  • Šifra oglasa:
    A107-539361
Informacije o oglašivaču

EXY nekretnine

Heinzelova 47b
10000 Zagreb

Ostali oglasi ovog korisnika
Top