SVETVINČENAT, BOKORDIĆI - EKO-POSJED U SRCU ISTRE

Svetvinčenat, Bokordići

37.500 €
Plac 2.158 m2

SVETVINČENAT, BOKORDIĆI - EKO-POSJED U SRCU ISTRE

Prodajemo poljoprivredno zemljište koje se nalazi blizu mjesta Svetvinčenat u Istri, u Bokordićima. Posjed zauzima površinu od 2. 158 m² i uključuje drvenu kućicu od 25 m² na drvenim stupovima, koja služi kao spremište za veće predmete.

Na posjedu se nalaze dvije kamp-prikolice; veća, dužine 7 metara, u odličnom je stanju, dok manja služi kao spremište za sitnije predmete.

Također je izgrađena septička jama s vanjskim ekološkim toaletom. Voćnjak obuhvaća više od 20 stabala (kruške, jabuke, šljive, višnje, marelice, breskve) i nadstrešnicu s dva spremnika vode kapaciteta 2. 000 litara. Moguće je zasaditi dodatne voćke ili druge biljne kulture, a kišnica se koristi kao izvor vode. Struja je dostupna u neposrednoj blizini.

Ova parcela idealna je za one koji traže mirno mjesto za odmor ili za započinjanje vlastitog povrtnjaka. Ne propustite ovu priliku – izuzetno lijepa i mirna lokacija koja pruža sve potrebno za kvalitetan boravak u prirodi.

Zaključak: Ova nekretnina vrijedna je vaše pažnje, pružajući budućem vlasniku brojne mogućnosti.

Kontakt: Za sva dodatna pitanja, informacije ili dogovor oko razgleda nekretnine i lokacije, slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme s povjerenjem.

 

Franko, Investa Real Estate

Email: franko@investa. hrMob: +385*******

Podaci

  • Cena: 37.500 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 2.158 m2
  • Šifra oglasa: I11-1169

Karakteristike

  • Ažuriran:
    06/09/2024
  • Šifra oglasa:
    I11-1169
Informacije o oglašivaču

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top