Zemljište Matulji, 1. 029m2

Matulji, Ružići

68.000 €
Plac 1.029 m2

Permani, gradilište s panoramskim pogledom.

Smješteno je u zaleđu turistički razvijene Opatijske rivijere, nalazi se dvadesetak kilometara od Rijeke.

Ovo područje odlikuje se izvrsnom prometnom povezanošću s autoputom te blizinom slovenske granice, što dodatno povećava njegovu privlačnost.

Zemljište je predviđeno za gradnju luksuzne vile. Prema projektu, planirana je izgradnja zgrade s dva stana, svaki na tri etaže, s ukupnom površinom od 200 kvadratnih metara. Budući vlasnik može odmah započeti s gradnjom, jer je u cijenu zemljišta uračunat gotov projekt na temelju kojeg je izdana građevinska dozvola te prijavljen početak gradnje.

Pozicija zemljišta je izvanredna. Nalazi se na kraju slijepe ulice, što garantira mir i tišinu. S parcele se pruža panoramski pogled na prekrasnu šumu i prirodu, pružajući osjećaj harmonije s okruženjem. Zemljište je jugozapadne orijentacije, što omogućava mnogo sunčanih sati tijekom dana, čineći ga idealnim za uživanje u sunčevim zrakama.

Ovo zemljište predstavlja izvrsnu priliku za izgradnju luksuzne vile u mirnom i prirodnom okruženju, a istovremeno nudi blizinu svih potrebnih sadržaja i izvrsnu prometnu povezanost.

Nadamo se da smo ovim kratkim opisom uspjeli predočiti veliki potencijal ovoga zemljišta. Za sve dodatne informacije obratite nam se s punim povjerenjem

ID KOD AGENCIJE: 2009-25

DIAMOND REAL ESTATE D. O. O.

Mob: 052*******

Tel: +385*******

E-mail: office@diamond-realestate. hr

www. diamond-realestate. hr

Podaci

  • Cena: 68.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.029 m2
  • Šifra oglasa: D8-528432C

Karakteristike

  • Telefon
  • Ažuriran:
    26/08/2024
  • Šifra oglasa:
    D8-528432C
Informacije o oglašivaču

DIAMOND REALESTATE


52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top