ISTRA, VODNJAN - Vila moderne arhitekture

Vodnjan, Vodnjan

920.000 €
3.680 €/m2
Kuća 250 m2

ISTRA, VODNJAN - Vila moderne arhitekture

Fotogenični Vodnjan, srednjovjekovni urbano-ruralni gradić, nalazi se na jugozapadu Istre na 135 metara nadmorske visine. Područje grada Vodnjana zauzima površinu od 102 km² te obuhvaća četiri naselja: Barbariga, Gajana, Galižana i Peroj.

Vodnjan i okolica objedinjeni su jedinstvenom kombinacijom zelene unutrašnjosti i modro plave obale Jadranskog mora.

Šarmantni gradić i okolica najpoznatiji su po proizvodnji cijenjenog maslinovog ulja, uljari koja je najveća u Hrvatskoj i najstarija u Istri i svojim zlatnim maslinicima u kojima se nalazi nalazi čak pola milijuna stabala maslina od koji je puno maslinika još od doba Rimskog Carstva. Maslinarski raj zanimljiv je još po mnogočemu - izvrsnim vinima, najvećoj koncentraciji kažuna i suhozida na području Istre, raspoznatljivom gotičko-venecijanskom, renesansnom i baroknom stilu i brojnim crkvama. U gradu Vodnjanu nalazi se najviši zvonik u Istri, najkraća i najuža ulica u Istri i najduža ulica u Istri dok su neke vijugave kamene ulice oslikane šarolikim muralima.

Cijelo ovo slikovito područje raspolaže bogatom kulturno-povijesnom nematerijalnom i materijalnom baštinom, očuvanim okolišem, čistim morem i uređenim plažama, razvijenom poduzetničkom i turističkom infrastrukturom, infrastrukturno i hortikulturno uređenim prostorom te zajedništvom i socijalnom osjetljivošću stanovništva te ima fantastični potencijal u razvoju čitavog niza đelatnosti.

Nedaleko grada Vodnjana, okružena prirodom, na prodaju je vila moderne arhitekture.

Nalazi se u pitomom naselju čija lokacija nudi autentičan doživljaj malog istarskog mjesta, intimnost i rasterećenost od svakog užurbanog napora i buke a ujedno dovoljno blizu dinamičnih gradova Istre s nizom sadržaja.

Osim lokacije koja pruža potpuni komfor, nekretninu odlikuje i kvaliteta gradnje što jamči dugoročno zadovoljstvo i kvalitetu stanovanja.

Vila svojom suvremenom arhitekturom ne remeti okoliš već stvara sinergiju prirodnog okruženja i modernog dizajna. Definirana je kao jedna stambena jedinica čija je površina raspoređena kroz dvije etaže; prizemlje i kat.

Prizemlje se sastoji od prostora otvorenog koncepta koji ujedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s izlazom na natkrivenu terasu koja sadrži ljetnu kuhinju i ulaz u prostoriju koja sadrži saunu i kupaonicu. Tlocrt prizemlja nadopunjuju dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, gostinjski toalet i ostava.

Kat se sastoji od dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i pristupima prostranoj terasi.

Okućnica je ambijentalno i hortikulturno uređena i ograđena a potpuni sklad pruža preljevni bazen impozantne površine 78 m² sa sunčalištem.

Lokacija, struktura i komfor čine ovu nekretninu idealnom prilikom za miran obiteljski život kao i za investiciju u svrhu turističkog najma.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32239

Iva Zajc

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: iva@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 920.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.680 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 250 m2
  • Broj soba: 5
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 5
  • Površina placa: 16,3 a
  • Šifra oglasa: D7-524881

Karakteristike

  • Telefon
  • Klima
  • Ažuriran:
    20/08/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-524881
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top