ISTRA, ŽMINJ - Jedinstveno imanje u srcu Istre sa 6 kamenih kuća u uhodanom turističkom najmu

Žminj, Žminj

Dogovor
Kuća 420 m2

ISTRA, ŽMINJ - Jedinstveno imanje u srcu Istre sa 6 kamenih kuća u uhodanom turističkom najmu

Na prodaju je jedinstveno i autentično imanje u srcu Istre sa 6 kamenih kuća u uhodanom turističkom najmu.

Sve kuće su kamene i autentične, izgrađene od starih materijala, kombinirajući staro drvo (s vidljivim gredama i crijepom) i suvremene elemente.

Svaki detalj odiše umjetničkim duhom, stvarajući osjećaj kao da ste u nekom davnom, čarobnom vremenu.

Na velikoj građevinskoj okućnici površine 5800 m2 nalazi se i prirodni bazen sakriven od pogleda. Velika okućnica pruža brojne mogućnosti za dodatnu gradnju ili uživanje u netaknutoj prirodi.

Imanje je okruženo šumom i potpuno zaštićeno od pogleda.

Prva samostojeća kuća je odvojena od ostalih kuća te ima prirodni bazen, ljetnu kuhinju, terasu i kažun u kojem se nalazi sauna.

Prostire se na 3 etaže. U prizemlju se nalazi kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak u kojem se nalazi kamin, spavaća soba i kupaonica. Na katu se nalazi još jedna kuhinja, dnevni boravak, kamin te stepenište koje vodi na treću etažu u kojoj se nalazi spavaća soba.

Drugi objekt se sastoji od 3 zasebne stambene jedinice koje su sa uhodanim turističkim najmom.

Prvi objekt je udobna i prostrana kamena kuća s balkonom koji gleda na dvorište i privatnom stražnjom terasom smještenom u krošnjama hrasta i bagrema. Kuća ima kuhinju, kamin i dnevni boravak, dvije kupaonice s tuševima i udobnu dvokrevetnu sobu u prizemlju. Na prvom katu nalazi se king size krevet u otvorenoj sobi s francuskim vratima koja vode na balkon s obje strane, manja soba s dva starinska kreveta od orahovine i kupaonica.

Drugi objekt ima kuhinju i dnevni boravak u prizemlju, s terasama s obje strane kuće. Spavaća soba i kupaonica su na prvom katu, s izlazom na balkon.

Treći objekt je komforna i prostrana kamena kuća sa balkonom koji gleda na okućnicu. Kuća ima kuhinju, kamin i dnevni boravak, dvije kupaonice s tuševima, te ugodnu dvokrevetnu sobu u prizemlju. Na prvom katu se nalazi king size i jedan krevet u otvorenoj sobi s francuskim vratima koja vode na balkon i dvokrevetnu sobu.

Tu se nalazi i kažun. Kažuni su tradicionalno bili suhozidne kolibe koje se i danas mogu viđeti po istarskim selima. Koristili su ih težaci i pastiri za sklonište ili kao alat. Ovaj kažun je uređen kao studio apartman. Tu je i kamin za prohladne jesenske večeri, mala kuhinja i kupaonica s tušem, te krevet.

Tu se nalazi još jedna kamena kuća koja je društveno i kulinarsko okupljalište, zajednički prostor smješten među bagremovima i hrastovima. Ima prostrani dnevni boravak, veliku kuhinju, kamin, te izlaz na terasu kamo se nalazi prostrani stol sa stolicama.

Ovo imanje je idealno za turistički najam ili kao obiteljski raj. U potpunosti je u harmoniji s prirodom i poviješću.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32654

Stefani Kapel

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: stefani@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 420 m2
  • Broj soba: 10
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 8
  • Godina izgradnje: 2007
  • Površina placa: 58 a
  • Šifra oglasa: D7-529200

Karakteristike

  • Parking
  • Dvorište
  • Internet
  • Ažuriran:
    13/08/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-529200
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top