Dvosoban stan sa Poslovnim Prostorom u Centru Pule

Pula, Centar

275.000 €
2.068 €/m2
Stan 133 m2

Unikatan Stan sa poslovnim prostorom u centru Pule - Vaša Prilika iz Snova!

Pula je glavno turističko i gospodarsko središte Istarske županije, ujedno i najveći grad prekrasnog poluotoka te se smatra i jednim od bisera Mediterana. Prepoznatljiva je arhitektura u centru grada koja seže sve do Austrougarske, gđe ima jako puno kuća, vila i zgrada sačuvanih iz tog vremena.

Upravo u zgradi starije gradnje (prije 1968. god. ) u ponudu smo dobili prekrasan stan od 78, 94m2 sa poslovnim prostorom u prizemlju.

Stan se nalazi u visokom prizemlju te nudi udoban i funkcionalan prostor za život.

Sastoji se od prostranog ulaznog dijela, kupaonice, dvije ostave, 2 svijetle spavaće sobe, kuhinje, te dnevnog boravka spojenog sa blagavaonicom. Stan je smješten na izuzetno mirnoj lokaciji, u blizini svih bitnih sadržaja kao što su vrtić, pošta, banka, trgovina, ljekarna, šetnice i predivnih pulskih plaža. Uz to, nalazi se u lijepo uređenoj zgradi sa samo još jednim sustanarima. Sa sustanarima se dijeli i zajedničko dvorište ispred zgrade. Brojila za struju i vodu su zasebna.

Ovaj prostran stan je rezultat pažljivog uređenja gđe je svaki detalj, pomno promišljen kako bi se stvorio zaista jedinstveni ambijent. Visoki stropovi doprinose prostranosti i otvorenosti prostora, obasjani prirodnim svjetlom koje pruža osjećaj svježine i prozračnosti.

No, to nije sve!

U sklopu ovog stana dolazi i poslovni prostor smješten u prizemlju zgrade. Prostor od 54, 21 m2 namijenjen je ugostiteljskoj đelatnosti te uključuje centralni dio, hodnik, dva wc-a te garderobu. Ovđe se pruža prilika da ostvarite svoje poslovne snove, naša vizija bi bila stvaranje vlastitog wine&cheese bara - savršenog mjesta za okupljanje s prijateljima i uživanje u trenucima opuštanja.

Isto tako, poslovni prostor se može prenamijeniti u dodatan apartman za iznamljivanje uz minimalne preinake. Izbor je na Vama!

Ako tražite kombinaciju ekskluzivnog stanovanja i poslovnih mogućnosti, ova nekretnina nudi sve što vam je potrebno. Neka vas očara posebnost ovog stana, pružajući vam potpisani komfor i eleganciju, dok u isto vrijeme poslovni prostor u suterenu nudi priliku za kreativno izražavanje i poduzetnički duh.

Za sve dodatne informacije kao i za dogovor termina za razgledavanje slobodno kontaktirajte na broj +385******* - Katarina Vlašić.

ID Kod Agencije: IS1512030

ID KOD AGENCIJE: IS1512030

Katarina Vlašić

Agent s licencom

Mob: 095*******

Tel: 052*******

E-mail: katarina. vlasic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-istra. com

Podaci

  • Cena: 275.000 €
  • Cena po kvadratu: 2.068 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 133 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj kupatila: 1
  • Šifra oglasa: D10-99683

Karakteristike

  • Podrum
  • Dvorište
  • Ažuriran:
    09/08/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-99683
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top