STIVAŠNICA - STAN PRIZEMLJE S VRTOM I BAZENOM

Rogoznica

418.000 €
3.699 €/m2
Stan 113 m2

UVALA STIVAŠNICA KOD ROGOZNICE - STAN OZNAKE "A" S VRTOM I BAZENOM

Zgrada je smještena na mirnoj lokaciji, sastoji se od šest stambenih jedinica. Svi stanovi će imati pogled na more.

Stan A u prizemlju sastoji se od ulaza, kuhinje i dnevnog boravka s kliznom stijenom i izlazom na terasu, tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Unutarnja stambena površina stana iznosi 90, 1m2. Osim toga stanu pripada još i ostava oznake B površine 5, 3m2, vrt površine 140m2 u to je uključen i bazen koji će biti površine 29, 5m2, te dva parkirna mjesta po 12, 5m2 i dodatni parking sjeverno.

S ove pozicije se pruža spektakularan pogled na uvalu Stivašnica i otvoreno more. Zgrada je projektirana tako da uključuje elemente tradicionalne arhitekture i materijala, uz uređenje okoliša koje je karakteristično za dalmatinsko mediteransko područje. Kombinacijom moderne opreme i funkcionalnog rasporeda, osigurava se visok standard suvremenoga života, čineći ovu građevinu idealnim spojem modernog i tradicionalnog. Zgrada će imati kosi krov prekriven tradicionalnim "Mediteran" crijepom, kamene površine na fasadi i okućnici, dok će se okućnica oplemeniti sadnjom autohtonih mediteranskih biljaka poput masline, lovora i ružmarina.

Građevina će biti izvedena prema najvišim standardima suvremene gradnje, uzimajući u obzir protupotresne zahtjeve, zaštitu od buke i požara. Posebna pažnja biće posvećena energetskoj efikasnosti, uključujući termo fasadu od 10 cm kamene vune i odgovarajuću vanjsku stolariju. Svi stanovi će biti opremljeni isključivo opremom i materijalima renomiranih svjetskih proizvođača. Klimatizacija će biti realizirana inverterskim multi split sistemom marke Mitsubishi, koji će osiguravati klimatizaciju svih prostorija u stanu. U dnevnom boravku, blagovaonici i kupaonici biće postavljeno električno podno grijanje, a rolete će imati električne podizače.

Od dodatne opreme i materijala, valja naglasiti troslojne hrastov parket, keramičke pločice talijanskih proizvođača, kao i sanitarije i kupaonska oprema marki Hansgrohe i Geberit.

Početak gradnje planiran je za sredinu 2024. godine, dok se završetak radova i useljenje očekuju u drugoj polovini 2025. godine.

Financiranje dostupno za građane EU.

Agencija broj jedan u Hrvatskoj već preko 23 godine.

Ne propustite priliku, Vaša nova adresa luksuznog stanovanja čeka na Vas!

Za sve dodatne informacije i dogovor za razgledavanje, slobodno me kontaktirajte na broj +385******* ili mail vedrana. basic@dogma-nekretnine. com.

Kontakt:

Vedrana Bašić: +385*******

E-mail: vedrana. basic@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: DA100*******

Vedrana Bašić - Zadar

Asistent u posredovanju

Mob: 091*******

Tel: 022*******, 022*******

E-mail: vedrana. basic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 418.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.699 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 113 m2
  • Broj soba: 4
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2024
  • Šifra oglasa: D10-104163

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Dvorište
  • Ažuriran:
    09/08/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-104163
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top