Medulin centar, prostrana kvalitetna apartmanska kuća sa potencijalom

Medulin, Medulin

675.000 €
1.324 €/m2
Kuća 510 m2

Na prodaju je prostrana apartmanska kuća smještena u centru Medulina, idealna za turističku namjenu ili obiteljski život. Ova nekretnina nudi izvrsnu priliku za ulaganje u popularno turističko središte, poznato po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnim plažama i raznovrsnoj gastronomskoj ponudi. Medulin je jedno od najtraženijih mjesta na Jadranu, privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta, što osigurava visoku popunjenost i izdašne prihode od turističkog najma.

Kuća se nalazi na zemljištu površine 722 m², s dovoljno prostora za parkiranje do deset vozila. Prostrano dvorište, uređeno i popločano, s roštiljem i vanjskim stolom, nudi dodatnu vrijednost i mogućnosti za uživanje na otvorenom. Ova nekretnina predstavlja savršenu kombinaciju modernog komfora i tradicionalnog šarma, te je kategorizirana za smještaj turista u pet apartmana, što omogućuje značajan prihod kroz cijelu godinu.

Opis Kuće:

Kuća ima ukupnu bruto površinu od 510 m², gabarita 17 x 7, 5 metara, te neto korisnu površinu (NKP) od približno 400 m² raspoređenih na četiri etaže: suteren, visoko prizemlje, prvi kat i mansarda. Sve etaže su povezane unutarnjim kamenim stubištem s drvenom ogradom, što daje dodatni šarm i autentičnost ovoj nekretnini.

Suteren: U suterenu se nalazi hodnik, kuhinja, blagovaonica, kupaonica, WC, tri spavaće sobe, pomoćna prostorija, kotlovnica s peći na lož ulje i velikim bojlerom od 250 litara koji se grije na solarnu energiju i osigurava toplu vodu za cijelu kuću.

Visoko Prizemlje: Visoko prizemlje se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice, tri spavaće sobe i dvije terase. Ova etaža je idealna za vlasnike kuće, pružajući im prostran i udoban životni prostor.

Prvi Kat: Na prvom katu su smještena dva apartmana, svaki s vlastitom kuhinjom, dnevnim boravkom, kupaonicom, spavaćom sobom i terasom. Ovi apartmani su savršeni za turistički najam, pružajući gostima privatnost i sve potrebne sadržaje.

Mansarda: U mansardi se nalazi dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, dvije spavaće sobe, kupaonica i velika natkrivena terasa s pogledom na more. Ovaj prostor je idealan za opuštanje i uživanje u prekrasnim pogledima.

Vanjski Prostor:

Dvorište je uređeno i popločano, s roštiljem i vanjskim stolom, idealno za obiteljska okupljanja i druženja na otvorenom. Na ulazu je velika kapija od kovanog željeza za prolaz automobila te manja kapija za pješake.

Oprema i Materijali:

Stolarija po kući je kombinacija drva, PVC-a i aluminija, dok su sve grilje na prozorima aluminijske. Kuća je kategorizirana za smještaj turista u pet apartmana, s jednim velikim stanom u visokom prizemlju koji koriste vlasnici. Kuća je opremljena centralnim grijanjem na lož ulje s rezervoarom od 3. 000 litara, te ima ugrađeno šest klima uređaja za hlađenje tijekom ljetnih mjeseci.

Dokumentacija i Vlasništvo:

Kuća je građena u skladu s građevinskom dozvolom i ima uporabnu dozvolu. Vlasništvo je uredno, bez hipoteka. Kuća je spojena na svu infrastrukturu, uključujući struju, vodu i gradsku kanalizaciju.

Lokacija:

Smještena u centru Medulina, kuća je blizu mora, plaža, trgovina, restorana, škole i vrtića, a opet u mirnom dijelu naselja okruženom obiteljskim kućama. Ova lokacija omogućuje budućim vlasnicima da uživaju u svim prednostima urbanog života uz mir i privatnost.

Namještaj:

Kuća se prodaje potpuno uređena i namještena kvalitetnim namještajem iz 90-ih godina, što dodatno doprinosi njenoj atraktivnosti.

Kontakt:

Za više informacija i dogovor za razgledavanje, molimo kontaktirajte:

Đankarlo, Investa Real Estate

Email: dan@investa. hr

Mobitel: +385*******

Podaci

  • Cena: 675.000 €
  • Cena po kvadratu: 1.324 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 510 m2
  • Broj soba: 10
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 5
  • Godina izgradnje: 1996
  • Šifra oglasa: I11-1141

Karakteristike

  • Ažuriran:
    18/09/2024
  • Šifra oglasa:
    I11-1141
Informacije o oglašivaču

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top