KOŽINO - PRIZEMLJE S BAZENOM U NOVOGRADNJI

Zadar - Okolica, Kožino

439.922 €
3.235 €/m2
Stan 136 m2

U ponudi imamo novogradnju u traženom predgrađu Zadra na udaljenosti od samo 70 metara od plaže. Stan je smješten u prizemlju prekrasne zgrade modernog dizajna, nudi izvanrednu priliku za luksuzan i udoban život. Ova elegantna zgrada sastoji se od tri stana, raspoređena na tri etaže, a svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi zadovoljio visoke standarde modernog stanovanja.

Pri ulasku u stan, dočekuje vas prostrana i svijetla unutrašnjost koja odiše sofisticiranošću. Glavna spavaća soba, površine 11, 9 m², opremljena je vlastitom garderobom i privatnom kupaonicom od 4, 6 m². Ova privatna oaza pruža izvanredan komfor i intimu. Uz glavnu spavaću sobu, stan nudi još dvije ugodne spavaće sobe površine 8, 8 m² i 8, 4 m², idealne za obitelj ili goste, te dodatnu kupaonicu površine 5, 0 m², opremljenu modernim sanitarnim uređajima.

Središnji dio stana čini prostrani otvoreni prostor koji objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, ukupne površine 32, 30 m². Ovaj prostor dizajniran je za društvena okupljanja i obiteljske trenutke, pružajući idealan ambijent za zajedničko kuhanje, objedovanje i opuštanje. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu površine 31, 86 m², koja je savršena za uživanje na svježem zraku u svakom godišnjem dobu.

Posebna karakteristika ovog stana je prostrani vrt površine 105, 71 m², koji uključuje bazen ispred terase površine 17, 28 m². Ovaj vanjski prostor nudi izvanredne mogućnosti za opuštanje, rekreaciju i druženje na otvorenom, pružajući osjećaj privatnosti i luksuza.

Stan također uključuje spremište u podrumu zgrade, površine 6, 89 m², te dva parkirna mjesta na otvorenom, što osigurava dodatnu praktičnost i komfor.

Moderna zgrada u kojoj se nalazi stan izgrađena je korištenjem vrhunskih materijala renomiranih proizvođača, čime se jamči sigurnost i dugovječnost nekretnine. U stanu je ugrađena vrhunska oprema, uključujući toplinsku fasadu, podno grijanje u svim prostorijama, klima uređaje u svim sobama te visokokvalitetnu vanjsku stolariju s troslojnim staklom, roletama na električni pogon i komarnicima. Ove značajke osiguravaju maksimalnu energetsku učinkovitost i ugodnost stanovanja.

Stan u prizemlju predstavlja idealan dom za one koji traže luksuz, udobnost i moderan stil života. Svaka prostorija u stanu osmišljena je s pažnjom prema detaljima i funkcionalnosti, čineći ovaj stan pravim draguljem na tržištu nekretnina.

Stan u prizemlju smješten je u naselju Kožino, koje je dio Grada Zadra u Zadarskoj županiji. Kožino je poznato po svom mirnom i slikovitom okruženju, što ga čini idealnim mjestom za obiteljski život ili za one koji traže miran bijeg od užurbanosti gradskog života. Blizina Zadra omogućuje lako dostupan pristup svim potrebnim sadržajima, uključujući trgovine, restorane, škole i kulturne atrakcije.

Dokumentacija i vlasništvo uredno.

Razgled moguć uz prethodni dogovor.

Sve ostale informacije na upit.

Kontakt: Emil Perović (+385*******)

ID KOD AGENCIJE: 300*******

Emil Perović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: 053*******

E-mail: e. perovic@remax. hr

www. nekretnine-complete. com

Podaci

  • Cena: 439.922 €
  • Cena po kvadratu: 3.235 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 136 m2
  • Broj soba: 4
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 2
  • Šifra oglasa: R15-522434

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Dvorište
  • Klima
  • Ažuriran:
    22/08/2024
  • Šifra oglasa:
    R15-522434
Informacije o oglašivaču

RE/MAX COMPLETE

Paška ulica 16
53291 Novalja

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top