Medulin, apartmanska kuća na mirnoj lokaciji, na samo 80 metara od mora

Medulin, Medulin

1.300.000 €
2.063 €/m2
Kuća 630 m2

 

Apartmanska kuća na prodaju u mirnom dijelu Medulina, samo 80 metara od mora

 

Na prodaju je apartmanska kuća na mirnoj lokaciji u Medulinu, na samo 80 metara od mora. Kuća je samostojeća, neto korisne površine NKP 433 m², podijeljena na sedam apartmana i jedan stan za osoblje u suterenu. Nalazi se na parceli površine 1248 m² koja bi na ovoj lokaciji blizu mora sama, kao građevinsko zemljište, vrijedila barem 600. 000 EUR.

 

Opis nekretnine:

 

Kuća je tako koncipirana da se:

 

U suterenu nalazi stan A za osoblje veličine 50 m² (za do 6 osoba) koji se sastoji od kuhinje i dnevnog dijela, kupaonice.

U visokom prizemlju se nalaze:

Apartman B veličine 45 m² (za 3 osobe) koji se sastoji od kuhinje i dnevnog dijela, kupaonice i natkrivene terase.

Apartman C veličine 50 m² (za 2-4 osobe) koji se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje, kupaonice i balkona.

Apartman D veličine 34 m² (za 2-4 osobe) koji se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje, kupaonice, odvojenog WC-a i balkona.

Na prvom katu se nalaze:

Apartman E veličine 65 m² (za 4-6 osoba) koji se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje, dvije kupaonice i balkona.

Apartman F veličine 45 m² (za 2-4 osobe) koji se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje, kupaonice, odvojenog WC-a i balkona.

U potkrovlju se nalaze:

Apartman G veličine 63 m² (za 4-6 osoba) koji se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje, dvije kupaonice i balkona.

Apartman H veličine 40 m² (za 4 osobe) koji se sastoji od jedne spavaće sobe te galerije, dnevnog boravka i kuhinje, dvije kupaonice i balkona.

U potkrovlju se nalazi i vešeraj.

 

Apartmani su kompletno uređeni i namješteni te se kao takvi uspješno iznajmljuju turistima već nekoliko godina. Idealna prilika za sve one koji žele preuzeti već uhodan posao i baviti se turističkim iznajmljivanjem. U punom kapacitetu kuća može primiti 31 osobu. Parking za 10 vozila se nalazi ispred kuće. Na velikoj okućnici postoji mogućnost izgradnje bazena do 100 m² i pomoćne prostorije koja bi služila kao ljetna kuhinja uz bazen. Nekretnina ima sve potrebne dozvole, vlasništvo je čisto, bez tereta!

 

O Medulinu: Medulin je popularno turističko mjesto smješteno na južnoj obali Istre, poznato po svojoj prekrasnoj obali, čistom moru i bogatoj povijesti. Mjesto nudi razne sadržaje poput restorana, kafića, trgovina i sportskih aktivnosti. Blizina Pule dodatno povećava atraktivnost ove lokacije.

 

Posrednička naknada: 3% + PDV

 

Kontakt: ĐankarloEmail: dan@investa. hrMobilni: +385*******

 

Podaci

  • Cena: 1.300.000 €
  • Cena po kvadratu: 2.063 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 630 m2
  • Broj soba: 10
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 10
  • Godina izgradnje: 2010
  • Šifra oglasa: I11-1108

Karakteristike

  • Ažuriran:
    17/08/2024
  • Šifra oglasa:
    I11-1108
Informacije o oglašivaču

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top