Novogradnja, zgrada, Šibenik

Šibenik, Grad

930.000 €
2.627 €/m2
Kuća 354 m2

Ekskluzivna Ponuda - Cjelokupna Zgrada s Poslovnim Prostorima i Stanom

U samom srcu Šibenika, pružamo jedinstvenu priliku za kupnju očaravajuće stambeno-poslovne zgrade. Ovaj impozantan kompleks sastoji se od dva vrhunska poslovna prostora i luksuznog stana na drugom katu.

Lokacija objekta je centar grada, uz Dom zdravlja, u samoj blizini tvrđave Sv. Mihovil.

Zgrada se  prodaje kao cjelina i sastoji se od :

Prizemlja – poslovni prostor

Prvi kat – poslovni prostor

Drugi kat – apartman Penthouse

Podrum – 4 garažna mjesta i 3 ostave

Veličina zgrade je  BRP 465, 68 m² odnosno NRP 353, 93 m²

Zgrada je rađena po najvišim standardima te zadovoljava sve uvijete propisane za poslovni prostor zdravstvene ili slične namjene. Grijanje i hlađenje je izvedeno putem dizalica topline te klima uređaja. Zgrada ima lift koji povezuje sve katova. Sa terase koja pripada penthousu se pruža prekrasan pogled na Šibenski kanal.            

Priključci  na Elektru su zakupljene na snagu od 12, 8 Kw što omogućava priključenje uređaja veće snage, koji su eventualno potrebni za obavljanje đelatnosti.

Cijena zgrade je  930. 000 Eura sa PDV   (2. 000 €/ m²  po BRP izgrađenoj jedinici )                                                    Poslovni prostori su na firmu, te za kupce u sustavu PDV-a cijena se umanjuje za iznos PDV-a.

Penthouse je upisan na privatnu osobu.

POSLOVNI PROSTOR 1: Prizemlje Elegancije Smješten u prizemlju, ovaj poslovni prostor površine 153, 69 m2 predstavlja idealnu investiciju za zdravstvenu đelatnost. U okviru luksuzne zgrade s energetskim razredom A+, prostor uključuje čekaonicu, hodnik, tri prostorije s odvojenim staklenim stijenama, dva toaleta, vrt, garažno mjesto i ostavu. Dodatne pogodnosti uključuju izravan pristup s ulice ili liftom iz garaže, toplinske pumpe Vaillant, podno grijanje te aluminijsku stolariju. Financijske prednosti uključuju vlasništvo tvrtke, oslobađajući kupca od poreza na promet nekretnina. Opcija kombinacije s prostorom na prvom katu ili cijelom zgradom.

POSLOVNI PROSTOR 2: Elegancija na Prvom Katu Smješten na prestižnoj lokaciji prvog kata, ovaj poslovni prostor površine 113, 87 m2 nudi ekskluzivnost uz karakteristike kao što su natkrivena terasa, dva toaleta, hodnik, tri odvojene prostorije, te prostrana terasa. Pristup stepenicama ili liftom, visokokvalitetni materijali, energetski razred A+, toplinske pumpe Vaillant, podno grijanje i aluminijska stolarija pružaju vrhunsku poslovnu atmosferu. Financijske prednosti uključuju vlasništvo tvrtke, izbjegavajući porez na promet nekretnina. Opcija kombinacije s prizemljem ili cijelom zgradom.

LUKSUZNI PENTHOUSE STAN Osim poslovnih prostora, u ponudi je i luksuzni penthouse stan na drugom katu s netto korisnom površinom od 128, 87 m2. Stan uključuje prostranu kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, hodnik, ostavu, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i sporednu natkrivenu terasu od 10, 07 m2. Uz to, u podrumu su dostupni parking, ostave i garaža za potpunu sigurnost vozila. Ukupna netto korisna površina ovog apartmana iznosi impresivnih 157, 70 m2.

Za dogovor o pregledu objekta, slobodno nas kontaktirajte. Ova ekskluzivna nekretnina pruža jedinstvenu priliku za investiciju u vrhunski prostor u srcu Šibenika.

Vlasništvo uredno.

Objekt se može pogledati prema dogovoru.  

Agencijska provizija 3%+PDV.

Slobodno nazovite za više informacija ili termin razgledavanja.

toni@ii. hr

http://www. imperium-immobiliare. hr/ 

Podaci

  • Cena: 930.000 €
  • Cena po kvadratu: 2.627 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 354 m2
  • Broj soba: 9
  • Sprat: 2
  • Godina izgradnje: 2024
  • Šifra oglasa: I14-1506

Karakteristike

  • Novogradnja
  • Ažuriran:
    14/09/2024
  • Šifra oglasa:
    I14-1506
Informacije o oglašivaču
{* *}
Top