NIN, ZADAR - Građevinsko zemljište u Ninu, udaljeno 400m od mora!

Nin, Nin

135.000 €
Plac 885 m2

NIN, ZADAR - Građevinsko zemljište u Ninu, udaljeno 400m od mora!

Otkrijte svoj kutak raja na zemlji, smješten u blizini Zadra, u prekrasnom i povijesnom Ninu. Ovo građevinsko zemljište od 885 m2 nudi više od samo parcele; pruža priliku za stvaranje vašeg savršenog doma ili investicijskog projekta u jednom od najživopisnijih dijelova Hrvatske.

Lokacija je ključna, a ovo zemljište se ponosi nevjerojatnom udaljenosti od mora - samo 400m udaljenosti od kristalno čistog Jadranskog mora. Zamislite se buditi uz mirise soli i osjećaj svježeg morskog povjetarca svakog jutra. To je prilika za život kakav ste oduvijek sanjali.

Nin i Zadar su gradovi bogate povijesti i kulture, s mnoštvom atrakcija koje privlače posjetitelje iz cijelog svijeta. Od antičkih ruševina do šarmantnih uličica, ova područja obiluju životom i energijom, nudeći vam nepresušan izvor inspiracije i otkrića.

Klima je također nevjerojatna; uživajte u blagodatima mediteranskog vremena s toplim ljetima i blagim zimama, čineći svaki dan ugodnim i uživajući u otvorenom prostoru tijekom cijele godine.

Ne propustite priliku za stvaranje vaše oaze uz obalu. Ovo zemljište nudi izvrsnu vrijednost, uz beskrajne mogućnosti za vaše ideje i ambicije. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i rezervirali svoj komad raja u Ninu!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28340

Dux Zadar

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@dux-nekretnine. hr

www. dux-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: 135.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 885 m2
  • Šifra oglasa: D7-484217

Karakteristike

  • Ažuriran:
    26/07/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-484217
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top