Opatija - idiličan građevinski i poljoprivredni teren u zaleđu

Opatija - Okolica, Poljane

355.000 €
Plac 6.445 m2

Ekskluzivno preko našeagencije prodajemo prekrasno zemljište smješteno u neposrednoj blizini Opatije, jednog od najljepših primorskih gradova u Hrvatskoj. Ovo zemljište nudi izvanrednu priliku za investiciju, s 2000 kvadratnih metara građevinskog i 4400 kvadratnih metara poljoprivrednog zemljišta.

Nalazi se između pitoresknih brda i blistavog Jadranskog mora, pružajući jedinstven spoj prirodnih ljepota. Većinom je ravno, uređeno i očišćeno, s vodom i strujom dostupnima na samom terenu. Pristup cestom osiguran je do zemljišta, olakšavajući svakodnevni život i izgradnju.

Orijentirano prema jugu, ovo zemljište savršeno je za izgradnju vile u idiličnom okruženju ili više obiteljskih kuća ili stanova. Udaljenost od mora i plaže svega je 6 km, čineći ga idealnim mjestom za uživanje u blizini obale i svih njenih sadržaja.

Poljoprivredni dio zemljišta posebno je pogodan za uzgoj voća i povrća, nudeći dodatne mogućnosti za održivu i profitabilnu upotrebu.

Ne propustite priliku postati vlasnikom ovog prekrasnog komada zemlje koji nudi neograničene mogućnosti za investiciju i život u jednom od najljepših dijelova Hrvatske. Za dodatne informacije i pregled, slobodno nas kontaktirajte.

ID KOD AGENCIJE: Z10654

Jolanta Čar

Agent s licencom

Mob: 095*******

Tel: 051*******

E-mail: jolanta. car@dogma-nekretnine. com

www. dogma-opatija. com

Podaci

  • Cena: 355.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 6.445 m2
  • Šifra oglasa: D10-96658

Karakteristike

  • Ažuriran:
    03/07/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-96658
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top