Stan/Apartman Viškovo, 131m2

Viškovo, Marinići

479,000 €
3,656 €/m2
Appartement 131 m2

Viškovo, komforan i luksuzan dvoetažni stan u mirnom okruženju.

Dvoetažni stan površine 131 četvorni metar smješten je u novoadaptiranoj zgradi s ukupno četiri stana na Viškovu. Ovaj stan pruža visoku razinu udobnosti i privatnosti, s vlastitim zasebnim ulazom i parkingom za dva automobila. Važno je napomenuti da stan ima vlastiti dvorišni prostor neovisan o ostatku zgrade. U može se reći da je ovaj stan zapravo zasebna stambena jedinica. Parking i vanjski ulaz popločeni su visokokvalitetnim tlakavcima, što dodaje dojam luksuza već pri samom dolasku.

U donjoj etaži stana nalazi se prostrani ulazni hodnik koji vodi u moderno dizajniranu kuhinju povezanu s blagovaonicom te dnevnim boravkom. Dnevni boravak je svijetao i prostran, s izlazom na veliku terasu, idealnu za opuštanje ili druženja na otvorenom. Na ovoj etaži smješteni su i manji ured, savršen za rad od kuće, te moderna kupaonica opremljena vrhunskom keramikom marke Villeroy & Boch i slavinama Hans Grohe.

Unutarnje stepenište, obloženo kvalitetnim kamenom, vodi na gornju etažu. Ovđe se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitim balkonom, što omogućava uživanje u privatnosti i svježem zraku. Jedna od spavaćih soba ima Walk-in ormar, savršen za organizaciju garderobe. Na ovoj etaži nalazi se i komforna kupaonica, opremljena istim vrhunskim materijalima kao i donja kupaonica. Stepenište je predviđeno ograditi elegantnom staklenom ogradom, što će dodatno istaknuti sofisticirani dizajn interijera.

Stan je opremljen podnim grijanjem pomoću dizalice topline, a svaka prostorija ima i klima uređaj, s mogućnošću daljinskog upravljanja putem Wi-Fi-a. Temperatura se može prilagoditi za svaku prostoriju posebno, pružajući maksimalnu udobnost. Podovi u svim prostorijama obloženi su jednakim, kvalitetnim keramičkim pločicama, stvarajući osjećaj konzistentnosti i elegancije kroz cijeli prostor.

Svi prozori u stanu se mogu zasjeniti roletama pokretanim elektromotorom.

Stan se prodaje nenamješten, što omogućava budućim vlasnicima potpunu slobodu u uređenju prema vlastitim željama i potrebama.

Viškovo kao lokacija nudi mnoge prednosti za život. Nalazi se u blizini svih potrebnih sadržaja, kao što su trgovine, škole i vrtići, a istovremeno je okružen prirodnim ljepotama. Prometno je odlično povezano s ostalim regijama, što uključuje blizinu turističkih atrakcija. Rijeka je udaljena samo 5 kilometara, što omogućava budućim stanarima da uživaju u gradskom ritmu života, ali u mirnijem i ugodnijem okruženju.

Predlažemo da se i osobno uvjerite u sve prednosti ove nekretnine, za što vam sa zadovoljstvom stojimo na raspolaganju.

ID KOD AGENCIJE: 2009-35

DIAMOND REAL ESTATE D. O. O.

Mob: 052*******

Tel: +385*******

E-mail: office@diamond-realestate. hr

www. diamond-realestate. hr

Information

  • Prix total: 479,000 €
  • Prix par mettre carrée: 3,656 €/m2
  • Type: Appartement
  • Surface: 131 m2
  • Chambres: 3
  • Nombre d'étages: 1
  • Nombre de salles de bain: 2
  • Construction: 2024
  • ID Annonce: D8-532975C24101911R

Traits

  • Jardin
  • Clime
  • Mis à jour:
    19/10/2024
  • ID Annonce:
    D8-532975C24101911R

DIAMOND REALESTATE


52440 Poreč

Voir toute l'offre
Top