Zadar, Privlaka Vila Mia - Luksuz uz more

Privlaka, Privlaka

820,000 €
4,970 €/m2
Maison 165 m2

Zadar, Privlak Vila Mia - Luksuz uz more

Kaiser Immobilien vam predstavlja Vila Mia smještenu na idealnoj lokaciji, samo 150 metara od mora. Ova impresivna nekretnina prostire se na ukupnoj površini od 553 m2, dok stambeni prostor iznosi prostranih 165 m2.

Ova prekrasna vila konstruirana na dvije etaže, savršeno osmišljena kako bi pružila sve što vam je potrebno za uživanje u mediteranskom načinu života. Na prvoj etaži nalazi se hodnik koji vodi u prostrani open space dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu kao dio otvorenog prostora s velikim stolom za obiteljske obroke, panoramskim pogledom na more i izlazom na natkrivenu terasu. S desne strane terase smješten je grijani bazen površine 22 m2, koji nudi osvježenje i relaksaciju tijekom cijele godine. Za dodatni luksuz i opuštanje, tu je i sauna, idealna za ljubitelje spa komfora, smještena odmah uz bazen. Na prizemlju se također nalazi spavaća soba, kupaonica, praonica rublja te garaža s direktnim ulazom u kuću. Stepenice iz prizemlja vode na drugu etažu gđe su smještene tri spavaće sobe, od kojih svaka ima svoju vlastitu kupaonicu. Takva raspođela omogućava maksimalnu privatnost za sve ukućane ili goste. Dvije sobe imaju izlaz na natkrivenu terasu s predivnim pogledom na more, idealne za opuštanje uz zalazak sunca.

Ulazak u dvorište ove luksuzne vile opremljen je električnim dvorišnim vratima kojima se upravlja putem daljinskog upravljača, pružajući potpunu privatnost i sigurnost. Dodatnu sigurnost osigurava video portafon, koji vam omogućuje kontrolu nad ulaskom u vašu nekretninu. Na podu dvorišta smještena je elegantna Ruža vjetrova grafički prikaz smjera i puhanja vjetra, što dodaje estetski šarm i profinjenost samom ulazu u vilu. U dvorištu se nalaze 2 vanjska parkirališna mjesta te jedno parkirališno mjesto u garaži, što osigurava dovoljno prostora za parkiranje vozila.

Gradnja je izvedena ciglenim termo blokom s dodatnom termoizolacijom fasade od 10 cm stiropora, što osigurava odličnu energetsku učinkovitost i niske troškove grijanja. Prozori su PVC s troslojnim staklom i opremljeni komarnicima, pružajući izvrsnu izolaciju i zaštitu od insekata. U u dnevnom boravku i svim sobama nalaze se klima uređaji, koji omogućuju dodatno grijanje i hlađenje tijekom cijele godine. Podovi su obloženim keramičkim pločicama i laminatom, koji pružaju modernu i praktičnu kombinaciju za održavanje i estetiku. Kuća ima protuprovalna ulazna vrata, što pruža dodatnu sigurnost i mir.

Dodatna pogodnost - Uhodani posao: Vila "Mia" je već aktivna u turizmu i dolazi s uhodanim poslovnim modelom. Prepoznata je kao popularno odredište za turiste, a visoki rejting na platformama kao što su Airbnb, Booking. com i drugi slični sajtovi govori o njenoj atraktivnosti. Svi potrebni elementi za dalji uspješan rad su već na mjestu, uključujući stalnu bazu gostiju i pozitivne ocjene, što garantira stabilan prihod od iznajmljivanja

Privlaka je slikovito naselje smješteno na poluotoku u Zadarskoj županiji. Ovo malo mjesto je poznato po svojoj prirodnoj ljepoti, dugim pješčanim plažama, čistom moru i bogatoj kulturnoj baštini. Kupnja kuće u Privlaci može biti odlična prilika za one koji traže miran život uz more, ali s lako dostupnim gradskim sadržajima i uslugama.

Kuća se nalazi na svega 2 km od centra Privlake, što vam omogućuje brzi pristup svim potrebnim uslugama. U neposrednoj blizini nalazi se ambulanta, ljekarna, različite trgovine za svakodnevnu kupnju i raznovrsni restorani za ugodno druženje.

Blizina sadržaja:

Privlaka-Nin: 5 km

Privlaka- Zadar: 20 km

Privlaka- Zračna luka Zadar: 32 km

Udaljenost većih gradova:

Privlaka-Ljubljana: 358 km

Privlaka-Budapest: 640 km

Privlaka- München: 764 km

Privlaka- Wien: 651 km

Privlaka-Prag: 925 km

Provizija agencije za kupca iznosi 3 % +PDV i placa se u slučaju kupovine nekretnine, kod zaključenja prvog pravnog akta.

ID KOD:

Za detaljnije informacije, molim Vas kontaktirajte: Nina Fabijan

Tel: +385*******" data-phone="385*******" data-id="2009977">385*******

E- mail:nina@kaiser-immobilien. hr

ID KOD AGENCIJE: 128-008

Nina Fabijan

Agent posredovanja u prometu nekretnina

Mob: +385*******, +385*******

E-mail: nina@kaiser-immobilien. hr

www. kaiser-immobilien. hr

Information

  • Prix total: 820,000 €
  • Prix par mettre carrée: 4,970 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 165 m2
  • Chambres: 5
  • Condition: Meublé
  • Nombre d'étages: 1
  • Nombre de salles de bain: 4
  • Construction: 2020
  • Surface du terrain: 3.7 a
  • ID Annonce: K27-104174

Traits

  • Parking
  • Internet
  • Clime
  • Interphone
  • Mis à jour:
    18/10/2024
  • ID Annonce:
    K27-104174

Kaiser-immobilien

Maršala Tita 97
51410 Opatija

Voir toute l'offre
Top