Samobor, Poklek, zemljište od 7482 m2 u središtu prirode

Samobor - Okolica, Poklek

22,446 €
Terrain 7,482 m2

Samobor, Poklek, zemljište od 7482 m2 u središtu prirode

Prodaje se zemljište površine 7482 m2, smješteno u mirnom selu Poklek, koje se administrativno nalazi unutar grada Samobora, na području Parka prirode Žumberak - Samoborsko gorje. Okruženo zelenilom i prirodnim ljepotama, ovo zemljište nudi izvanredan potencijal za stvaranje vlastite oaze u prirodi.

Prema Prostornom planu, dio zemljišta pripada gospodarskoj šumi, dok je veći dio klasificiran kao poljoprivredno tlo, šuma i šumsko zemljište. Ova nekretnina idealna je za kupce koji razmišljaju o sadnji voćnjaka, vinograda, ili postavljanju košnica za pčelarstvo. Također, uz prethodnu suglasnost nadležnih tijela, postoji mogućnost izgradnje klijeti uz vinograd.

Žumberak je poznat kao turistička destinacija koja privlači planinare i izletnike, a bogat je biljnim i životinjskim svijetom te izvorima vode. Lokacija zemljišta je izvanredna, udaljena samo 40 km od Zagreba, 22 km od Samobora i 16 km od Bregane, što osigurava brz i jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima.

Zemljište ima direktan pristup s prometnice, a vlasništvo je uredno, bez tereta i plombi, što ovu nekretninu čini sigurnom i vrijednom investicijom.

Bilo da tražite vikend utočište, priliku za poljoprivredne aktivnosti, ili se želite okušati u pčelarstvu, ovo zemljište nudi jedinstvenu šansu za ulaganje i uživanje u prirodnim ljepotama, uz blizinu urbane svakodnevnice.  

Information

  • Prix total: 22,446 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 7,482 m2
  • ID Annonce: A39-138

Traits

  • Mis à jour:
    14/10/2024
  • ID Annonce:
    A39-138

AGATHIAS d.o.o.

Zavrtnica 17
10000 Zagreb

Voir toute l'offre
Top