ISTRA, PULA, STOJA - Ekskluzivno građevinsko zemljište s ucrtanim objektom, 100m od plaže

Pula, Stoja

590,000 €
Terrain 846 m2

ISTRA, PULA, STOJA - Građevinsko zemljište s legaliziranim objektom na svega 100m od plaža.

Ponosno predstavljamo vrhunsko i rijetko građevinsko zemljište, smješteno na jednom od najtraženijih dijelova grada. Riječ je o zemljištu smještenome na Stoji, koje se nalazi na svega 100m od uređenih plaža i šetališta. Ovo građevinsko zemljište idealno ja za sve one koji su u potrazi za rijetkom i ekskluzivnom prilikom izgradnje privatnoga doma ili za sve one koji su u potrazi za rijetkim prilikama u cilju razvoja vlastitih investicijskih projekata i planova.

Iskoristite ovu priliku te postanite vlasnikom jednog od rjeđih vrsta zemljišta na ovome dijelu istarskoga poluotoka.

OPIS ZEMLJIŠTA:

Riječ je o građevinskome zemljištu, stambene namjene, koje se sastoji od sveukupno 846m2. Zemljište je pravilnoga oblika i blagoga pada.

Ono po čemu se ovo zemljište razlikuje od drugih, jest njegova lokacija. Riječ je iznimno rijetko dostupnoj lokaciji i rijetko dostupnim tipovima zemljištima, koja se nalaze u mirnom i luksuznom rezidencijalnom dijelu naselja, na svega 100m od plaža, 150m od šetališta, te svega 2 minute vožnje od svog sadržaja potrebnog za siguran i miran cjelogodišnji boravak.

Moramo istaknuti kako ovo zemljište već posjeduje; vodu, koja se nalazi na zemljištu, zatim posjeduje i ormarić za struju koju je potrebno aktivirati, a naposljetku možda i nešto najbitnije, posjeduje legaliziranu kamenu kućicu spremnu za renovaciju i obnovu. Riječ je o objektu koji se sastoji od 50m2 iskoristive površine, a vlasnici su trenutno u procesu legalizacije i kata objekta, što znači kako bi se objekt na kraju mogao sastojati od ukupnih 100m2 podijeljenih na dvije etaže, prizemlje i kat. Spomenuta voda se nalazi unutar postojećeg objekta.

S kata budućega objekta protezat će se predivan pogled na more i zalazak sunca. Osim toga, zemljište je okruženo poljoprivrednim zemljištima i manjim vikendicama što budućim vlasnicima ostavlja siguran mir i privatnost.

DODATNE INFORMACIJE:

Izgradivost na zemljištu iznosi 25% i mogućnost gradnje je P+1 (prizemlje + kat) do 8 m visine:

* Vlasništvo je uredno, 1/1 vlasnik, bez tereta.

* Objekt na zemljištu je legaliziran.

* Zemljište posjeduje aktivnu vodu i ormarić za struju koju je potrebno aktivirati.

* Osigurana mir i privatnost.

* Pored zemljište se nalazi dodatna parcela od 690m2 u vlasništvu grada koju je moguće otkupiti ili preuzeti na dugoročno održavanje i korištenje.

* Zemljište posjeduje pristupni put s dvije strane.

* Mogućnost gradnje obiteljskog doma, kuće za odmor, vile/vila i tome slično.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda zemljišta, lokacije zemljište i sve potrebne dokumentacije, slobodno nas kontaktirajte u svakome trenutku.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32837

Loren Kečan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: loren@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Information

  • Prix total: 590,000 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 846 m2
  • ID Annonce: D7-531297

Traits

  • Téléphone
  • Mis à jour:
    09/10/2024
  • ID Annonce:
    D7-531297

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
Top