ISTRA, MARČANA - Urbanizirano zemljište s pogledom na more na rubu građevinskog područja

Marčana, Marčana

300,000 €
Terrain 1,771 m2

ISTRA, MARČANA - Urbanizirano zemljište s pogledom na more na rubu građevinskog područja

Marčana je općina na jugoistoku istarskog poluotoka. Nalazi se oko 12 km sjeveroistočno od Pule, najvećeg grada u Istri. Poznata je kao destinacija mora, odmora, vina i maslinova ulja. To je kulturno bogata općina s kristalno čistim morem i gotovo nestvarnim krajolikom koji se sastoji od raskošnih zaljeva i zelenih poluotoka. Njenih 36 kilometara obale najmanje je urbanizirana obalna zona u Istri. Marčana i njena plodna zelena polja, sa blagim brežuljcima koji se spuštaju do skrivenih kamenitih uvala i samozatajnih sela i gradića neotkriveno su blago istočne obale Istre.

U tom krajoliku idiličnih i nježnih vizura, na prodaju je urbanizirano zemljište s pogledom na more na rubu građevinskog područja.

Nalazi se na rubu pitomog naselja čija lokacija nudi autentičan doživljaj malog istarskog mjesta, intimnost, rasterećenost od svakog užurbanog napora i odmor od buke a ujedno dovoljno blizu dinamičnih gradova Istre s nizom sadržaja i mora.

Katastarska čestica je pravokutnog oblika, teren je u blagom padu i obrastao je niskim, srednjim i visokim neuređenim raslinjem, ima pristup s nerazvrstane ceste slabog prometnog intenziteta uknjižene kao javno dobro u općoj uporabi a svi infrastrukturni sustavi i mreže nalaze se uz zemljište.

Sukladno urbanističkom planu uređenja naselja, ca. 1. 465 m² zemljišta se nalazi u zoni mješovite namjene - pretežito stambene dok je ostatak zemljišta zelena površina.

Zbog svoje mikrolokacije, konfiguracije, urednog vlasništva i dokumentacije ovo zemljište pruža izuzetnu priliku za gradnju.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33870

Iva Zajc

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: iva@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Information

  • Prix total: 300,000 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 1,771 m2
  • ID Annonce: D7-542853

Traits

  • Mis à jour:
    09/10/2024
  • ID Annonce:
    D7-542853

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
Top