Građevinsko zemljište 4. 724m² na periferiji Zagreba!

Stenjevec, Stenjevec

237,000 €
Terrain 4,724 m2

Prodaje se građevinsko zemljište 4. 724m² na tihoj i intimnoj lokaciji uz šumu i zelenilo, na periferiji grada Zagreba u Podsusedu odnosno Gornjem Stenjevcu.

Na blago uzvišenom terenu (nema bojazni od poplava itsl. ) formira se naselje koje pruža vlasnicima privatnost, sigurnost i intimu, a opet nalazi se nadomak svim glavnim prometnim pravcima.

Zemljište se u cjelosti nalazi unutar građevinske zone, pretežito je pravilnog oblika širine 68m a duljine 85m.

Vlasnik dozvoljava mogućnost parceliranja, odnosno kupnje manjeg dijela zemljišta po dogovoru.

Priključak struje, vode i plina unutar 50m od zemljišta.

Lokacijski zemljište smješteno na svega 5 minuta lagane vožnje od WestGate Shopping Center, 10 minuta od City Centar West i 13 minuta od okretišta tramvaja Črnomerec - prometna povezanost ove nekretnine je iznimna.

Škole, trgovine, parkovi, vrtići, javni prijevoz, igrališta - sve nadohvat ruke.

Zbog svoje površine, oblika, položaja i lokacije ova je nekretnina iznimno atraktivna i ovakva su zemljišta sve rijeđe u ponudi.

Podsused je zagrebačko gradsko naselje (kvart) na najzapadnijem dijelu grada. Najveća je četvrt gradskog kotara Podsused – Vrapče, te je njegovo sjedište. Glavni je dio Susedgrada. Stanovnika je oko 4600 u više od 1800 domaćinstava. Na sjeveru graniči sa zaprešićkim selom Ivancem Bistranskim, na sjeverozapadu sa Zaprešićem, na zapadu sa Svetom Nedeljom, na istoku s Gajnicama, na sjeveroistoku s Bizekom i Gornjim Stenjevcem te na jugu s Jankomirom. Upravno mu pripadaju tri okolna sela. To su Podsusedsko Dolje, Bizek i Jarek Podsusedski, sva su na obroncima Medvednice. U prošlosti je Podsused bio selo i do 1950. godine samostalno gradsko naselje, a od 1950. godine do dan danas je dio grada, zapadna su vrata Grada Zagreba. Gradska uprava zabranila je da se Podsused uvede pod stambeno naselje tj. nije dozvolila da se u Podsusedu grade neboderi i ostale stambene zgrade kao što ih npr. ima u Gajnicama. Gradska uprava odredila je da se ne smiju graditi neboderi i stambene zgrade, nego luksuzne urbane vile od 400 − 500 četvornih metara, stambene trokatnice, kuće itd. Zbog mnoštva luksuznih obiteljskih vila, prirodnim bogatstvom najbolji je za život u jednom gradu. U Podsusedu prevladavaju ruralna obilježja tj. dio je poljoprivrednog zemljišta. Ima i uzgoja domaćih životinja. Prometnice povezuju u smjeru istok − zapad, k središtu grada Alejom grada Bologne i Samoborskom cestom. Južna je međa rijeka Sava, a sjeverna obronci Medvednice.

Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.

Zainteresirani ste za razgledanje ove sjajne prilike?

Slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam omogućili da je osobno istražite i doživite sve što nudi.

ID KOD AGENCIJE: ZG71969

Slavko Lež

Asistent u posredovanju

Mob: 098*******

Tel: 012*******

E-mail: slavko. lez@dogma-nekretnine. com

www. dogma-zagreb. com

Information

  • Prix total: 237,000 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 4,724 m2
  • ID Annonce: D10-106182

Traits

  • Mis à jour:
    02/10/2024
  • ID Annonce:
    D10-106182

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
Top