DVIJE SAMOSTOJEĆE KAMENE KUĆE S BAZENIMA! okolica Poreča

Vižinada, Vižinada

1,400,000 €
3,373 €/m2
Maison 415 m2

Ove dvije u potpunosti renovirane prekrasne kamene vile nalaze se u mirnom i slikovitom području. Blizinu prirode i privatnost, a istovremeno ukoliko želite biti na dohvat ruke od atrakcija u Poreču treba Vam svega 25min lagane vožnje autom.

Nekretnine su iznimno pogodne za obiteljski život i/ili kao investicija za turistički najam.

Prva vila

Ova prostrana vila od 167 m² nudi savršen spoj tradicionalnog šarma i modernog komfora. Unutrašnjost je ispunjena prirodnim svjetlom zahvaljujući velikim prozorima, a prostori su elegantno raspoređeni kako bi pružili maksimalnu udobnost. Vila sadrži prostrani dnevni boravak, moderno opremljenu kuhinju, nekoliko udobnih spavaćih soba, te elegantne i suvremeno uređene kupaonice, kao i funkcionalnu praonicu rublja.

Posebnost ove nekretnine je privatni vrt od 380 m² s bazenom dimenzija 12. 80 m x 3. 50 m, savršenim za opuštanje tijekom toplih ljetnih dana. Uz vilu dolazi i jedno parkirno mjesto, što osigurava praktičnost za vlasnike i goste.

Druga vila

Manja, ali jednako šarmantna, vila s površinom od 135 m² također nudi predivan prostor za život i opuštanje. Sastoji se od dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje, udobnih spavaćih soba te elegantno uređenih kupaonica. Vila se nalazi na većem zemljištu, s privatnim vrtom od 1000 m² koji uključuje bazen istih dimenzija kao i u prvoj vili. U dvorištu se također nalazi mali maslinik, što dodatno doprinosi autentičnom mediteranskom iskustvu.

Ova vila nudi tri parkirna mjesta, što dodatno doprinosi praktičnosti, osobito za goste i obitelji s više vozila.

Obje vile zajedno imaju ukupno četiri spavaće sobe, pet moderno uređenih kupaonica te jedan odvojeni WC, osiguravajući maksimalnu udobnost i privatnost za sve stanare i posjetitelje. Ukupna površina vrta od 1380 m² pruža obilje prostora za vanjske aktivnosti, sunčanje, uživanje u vrtovima ili jednostavno opuštanje uz bazen.

Manja vila je trenutno u najmu te postiže izvrsne recenzije na platformama za kratkoročni najam, što ovu nekretninu čini privlačnom investicijom s visokim potencijalom za povrat.

Dodatne značajke

Stolarija: ALU

Podovi: kamen u prizemlju, parket na katu

Grijanje: svaka kuća ima kamin na drva

Klima uređaji: da, ukupno 7 klima uređaja, po jedan u svakoj sobi

Protuprovalna vrata: da

Parking: da (ukupno 4 parkirna mjesta)

Spremište: da

Smještene u netaknutoj prirodi, ove vile pružaju mirno utočište dok se istovremeno nalaze samo nekoliko minuta vožnje od Poreča i svih njegovih kulturnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja. Blizina mora, plaža i turističkih atrakcija čini ih izuzetno atraktivnim izborom za ljubitelje prirode i luksuza.

Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno me kontaktirajte kako bih Vam ponudila personalizirani pristup i diskretnu uslugu pronalaska nekretnina po Vašim željama i preferencijama.

LORENA KOGEJ

Agent s licencom

Mob 091*******

Telefon 052*******

lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: IS1513790

Lorena Kogej

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Information

  • Prix total: 1,400,000 €
  • Prix par mettre carrée: 3,373 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 415 m2
  • Chambres: 6
  • Condition: Partiellement meublé
  • Nombre d'étages: 1
  • Surface du terrain: 13.8 a
  • ID Annonce: D10-105196

Traits

  • Jardin
  • Mis à jour:
    09/09/2024
  • ID Annonce:
    D10-105196

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
{* *}
Top