ATRAKTIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE, ZATON

Nin, Zaton

450,000 €
Terrain 1,916 m2

Prodaje se građevinsko zemljište površine 1916 m², smješteno u mirnom i slikovitom naselju Zaton, u blizini grada Nina, u Zadarskoj županiji, Hrvatska. Ovaj slobodan i atraktivan komad zemljišta pruža jedinstvenu priliku za izgradnju rezidencijalne nekretnine koja će vam ponuditi vrhunski komfor i blizinu svih prirodnih ljepota koje obala Zatona nudi.

Lokacija zemljišta je idealna za ljubitelje prirode i one koji sanjaju o životu uz more. S prostranog zemljišta pruža se čaroban pogled na vanjski vidikovac, dok vas samo nekoliko koraka dijeli od predivne plaže, savršene za opuštanje i uživanje u suncu. Ova nekretnina uz more omogućuje vam brz pristup morskim radostima, a ujedno nudi i privatnost i mir.

S obzirom na to da se zemljište nalazi u neposrednoj blizini plaže svega 0, 59km, ovo je idealna prilika za izgradnju luksuzne vile, obiteljske kuće ili čak turističkog smještaja. Okružen zelenilom i s bogatim sadržajem na dohvat ruke, možete uživati u svim blagodatima mediteranskog načina života.

Ne propustite ovu iznimnu priliku da postanete vlasnik građevinskog zemljišta u Zatonu. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više detalja o ovom nevjerojatnom zemljištu i počnite planirati izgradnju vašeg novog doma iz snova na Jadranu!

ID KOD AGENCIJE: 300*******

Sara Šalina

Suradnik u procesu obuke

Mob: 091*******

Tel: 023*******

E-mail: s. salina@remax. hr

https://www. remax. hr/Complete1

Information

  • Prix total: 450,000 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 1,916 m2
  • ID Annonce: R15-532399

Traits

  • Mis à jour:
    29/08/2024
  • ID Annonce:
    R15-532399

RE/MAX COMPLETE

Paška ulica 16
53291 Novalja

Voir toute l'offre
{* *}
Top