ISTRA PULA - Apartmanska kuća s bazenom nadomak plaža

Pula, Štinjan

A négocier
Maison 255 m2

ISTRA ŠTINJAN - Obiteljska apartmanska vila smještena u mirnoj i slijepoj ulici, nedaleko od uređenih plaža i šetnjice.

Ponosno predstavljamo ovu kvalitetnu obiteljsku vilu smještenu na svega 1km od uređenih plaža i predivnih šetnjica. Riječ je vili koja se sastoji od sveukupno 3 stambene jedinice, te je savršena za sve one koji su u potrazi sa pravom obiteljskom kućom, kao i za sve one koji su u potrazi za nekretninom koja će im osigurati povrati na uloženo.

OPIS VILE:

Vila se tako sastoji od 255m2 stambenoga prostora koji se dijeli na 2 stambene jedinice podijeljene na dvije etaže.

U prizemlju vile su se tako smjestili dva 1SS+DB apartmana s pristupom prema vlastitoj natkrivenoj terasi i pogledom prema okućnici i bazenu. Svaki stan u prizemlju posjeduje svoju vlastitu kuhinju, manju blagovaonicu, dnevni boravak, kupatilo te izdvojenu spavaću sobu.

Moramo istaknuti kako se na prizemlju vile uz apartmane smjestila i SPA zona sa saunom i Jacuzzijem, koja posjeduje vlastitu kupaonicu i pristup prema terasi s pogledom prema bazenu. Istu je prostoriju moguće jednostavno prenamijeniti u dodatnu stambenu jedinicu.

Vanjskim stubištem pristupamo prema prvoj etaži vile, gđe se smjestio najveći stan s 3 spavaće sobe, kupatilom, te i prostranim dnevnim boravkom koji posjeduje pristup prema vlastitoj natkrivenoj terasi, a koja se proteže širinom cijele vile. U dnevnome boravku ovoga stana, smjestio se veći kamin na drva, koji stvara poseban ugođaj tijekom zimskih mjeseci. Uz dnevni boravak nalazi se i prostrana blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, dok se kuhinja nalazi blago izdvojena od ostatka dnevnoga prostora stana.

OPIS OKUĆNICE:

Vila je smještena na okućnici ukupne površine 609m2, kada oduzmemo prostor koji zauzima vila, bazen i ostali popratni sadržaj, na raspolaganju vam ostaje komotnih 370m2 dvorišta.

Pristupom okućnici kroz električnu kapiju, uz pomoć asfaltirane ceste, nalazi se parking dovoljan za 3 do 4 automobila. Centralni dio okućnice zauzima prostrani bazen sa sunčalištem uz kojega se smjestila i ljetna natkrivena terasa s roštiljem i ljetnom kuhinjom. Cijela je okućnica vila ograđena i idealna je za druženje i zabavu s prijateljima i obitelji, kao i za bezbrižnu zabavu vaših najmlađih članova obitelji i kućnih ljubimaca.

S vanjske strane vile nalazi se dovoljno prostora koji se može koristiti kao dodatno parking mjesto za goste i posjetioce.

DODATNE INFORMACIJE:

* Vlasništvo vile je uredno, 1/1 vlasni, , bez tereta, te vila posjeduje svu potrebnu dokumentaciju.

* Vila se prodaje namještena, kako je vidljivo i na slikama.

* Opremljena je centralnim grijanjem na plin u svim prostorijama na svim etažama vile.

* Svaka stambena jedinica posjeduje vlastiti klima uređaj.

* Na stražnjem skrivenom dijelu okućnice smjestio se manji pomoćni objekt koji se koristi kao spremište za svu tehniku potrebnu za održavanje vrta i slično tome.

OPIS LOKACIJE:

Vila je tako smještena na svega 1km udaljenosti od predivnih i uređenih plaža i šetnjica. Riječ je o plažama koje svojim posjetiocima uz kristalno čisto more i pogled prema otočju Brijuni, nudi brojne dodatne sadržaje. Tako imate priliku rashladiti se svojim najdražim koktelom u brojnim beach-barovima, kušati ukusne delicije u brojnim restoranima na moru, zabavljati se s prijateljima i obitelji igrajući odbojku na pijesku, košarku, nogomet, rukomet na brojnim uređenim igralištima, zatim imate priliku voziti bicikl ili šetati dugim uređenim stazama uz more, odmarati na prostranim zelenim poljima i tome slično.

Moramo svakako istaknuti kako se raznoliki sadržaj proteže dužinom cijele obale s uređenim plažama koje povezuje kamp Puntiželu, Štinjan, Valbandon, Fažanu, te Peroj. Dužinom cijele obale imate priliku birati između brojnih plaža, beach-barova, restorana i drugih.

Lokacija vile idealna je i za cjelogodišnji život s obzirom na to kako se sav potreban sadržaj nalazi udaljen na svega nekoliko koraka od vile ili par kratkih minuta vožnje. Tako se u neposrednoj blizini nalaze škole, vrtići, trgovine, pekare, doktori, restorani i kafići, što sam boravak čini dodatno ugodnijim i jednostavnijim.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda vile i njezine lokacije, slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32128

Loren Kečan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: loren@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Information

  • Prix total: A négocier
  • Type: Maison
  • Surface: 255 m2
  • Chambres: 8
  • Condition: Meublé
  • Nombre d'étages: 2
  • Nombre de salles de bain: 5
  • Construction: 2003
  • Surface du terrain: 6 a
  • ID Annonce: D7-524037

Traits

  • Balcon
  • Parking
  • Jardin
  • Internet
  • Clime
  • Mis à jour:
    20/08/2024
  • ID Annonce:
    D7-524037

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
Top