Linardići, otok Krk, urbana vila sa panoramskim pogledom na more

Krk, Linardići

1,850,000 €
5,055 €/m2
Maison 366 m2

Linardići, otok Krk, urbana vila sa panoramskim pogledom na more

U mirnom i idiličnom okruženju, na samo 1500 metara od blistavog Jadranskog mora, smjestila se ova prekrasna samostojeća vila koja jednostavno oduzima dah. Prostirući se na impozantnih 366 m², ova vila predstavlja savršen spoj luksuza, udobnosti i vrhunske kvalitete materijala. Okružena prostranom, uređeno okućnicom od 740 m², ova vila pruža sve što vam je potrebno za život iz snova.

Već na prvi pogled, vila plijeni pažnju svojim elegantnim dizajnom i izuzetnom pažnjom prema detaljima. Na ulazu u podrum, koji je zamišljen kao središte opuštanja i praktičnosti, dočekat će vas rustikalna konoba, kotlovnica, spremište, vešeraj i moderna kupaonica. Ovaj prostor idealan je za opuštanje s obitelji i prijateljima ili jednostavno kao funkcionalna pomoćna zona.

Prizemlje vile odiše sofisticiranošću. Prostrani open space koncept objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak u jedinstven, skladan prostor koji se otvara na veliku terasu. Terasa vodi do prekrasnog bazena od 38 m², savršenog za uživanje u toplim ljetnim danima. U prizemlju se također nalazi natkriveno parkirno mjesto.

Na prvom katu, tri prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama pružaju vrhunsku udobnost i privatnost. Dvije od tih soba imaju izlaz na prostrane balkone s kojih se pruža nevjerojatan, panoramski pogled na more, koji će vas očarati svakog jutra i večeri. Ovaj pogled nije samo vizualni doživljaj, već i istinski privilegij koji ova vila nudi.

Vila je opremljena najfinijim materijalima kako bi zadovoljila i najzahtjevnije ukuse. ALU stolarija, vrhunska keramika, visokokvalitetan parket i elegantna unutrašnja vrata samo su neki od elemenata koji doprinose osjećaju luksuza. Sustav stropne klimatizacije i podno grijanje osiguravaju savršenu temperaturu u svim godišnjim dobima.

Ova izvanredna vila bit će spremna za useljenje u lipnju 2025. godine, pružajući vam dovoljno vremena da isplanirate svaki detalj svog novog luksuznog života. Ne propustite priliku postati vlasnik ovog jedinstvenog doma s nevjerojatnim panoramskim pogledom na Jadran, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za luksuzom i udobnošću.

ID KOD AGENCIJE: 2008-83

DIAMOND REAL ESTATE D. O. O.

Mob: 052*******

Tel: +385*******

E-mail: office@diamond-realestate. hr

www. diamond-realestate. hr

Information

  • Prix total: 1,850,000 €
  • Prix par mettre carrée: 5,055 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 366 m2
  • Chambres: 8
  • Nombre de salles de bain: 5
  • Construction: 2024
  • ID Annonce: D8-528654

Traits

  • Mis à jour:
    09/08/2024
  • ID Annonce:
    D8-528654

DIAMOND REALESTATE


52440 Poreč

Voir toute l'offre
Top