ISTRA, ROVINJ - Moderna prizemna vila okružena prirodom

Rovinj, Rovinj

990,000 €
3,402 €/m2
Maison 291 m2

ISTRA ROVINJ - Moderna novosagrađena prizemna vila, smještena na mirnoj lokaciji bez susjeda.

Ponosno predstavljamo ovu visoko kvalitetnu i vrijednu luksuznu prizemnicu, sagrađenu početkom 2024, godine. Smještena je na u neposrednoj blizini nezaobilaznog grada Rovinja kao i svog sadržaja potrebnog za siguran i miran cjelogodišnji život.

Posjetom vile sigurni smo kako će vas očarati mirom i visokom razinom privatnosti koju pruža, a jednako tako i kvalitetom svih izvedenih radova. Riječ je o vili vrijednoj vaše pažnje, a koja predstavlja savršen obiteljskim dom ili idealnu nekretninu sa sigurnim povratom na uloženo.

OPIS VILE:

Sastoji se od ukupnih 291m2 stambenoga prostora, a svaki je kvadratni mater maksimalno iskorišten s fokusom na jednostavnost i maksimalan komfor. Tako nas ne ulazu u vilu prvo dočekuje graciozno predvorje s prostorom namjenom za garderobu, a koje ujedno prostor vile dijeli na dnevni prostor i spavaći odnosno privatni dio vile.

Dnevni prostor koncipiran je po sistemu "open space-a", bez pregradnih zidova, a gđe su se smjestili veći i komotni dnevno boravak, zatim prostrana blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, te moderna i u potpunosti opremljena kuhinja.

Prostor je uređen ormarima i namještajem rađenim po mjeri i to isključivo za ovu vilu, a sigurni smo kako će vas oduševiti direktna komunikacija unutrašnjosti vile s vanjskim uređenim prostorom okućnice i to uz pomoć većih kliznih staklenih stijenka. Kroz iste staklene stijenke u prostor prodire bogata količine prirodne svjetlosti što boravak u vili čini jedinstvenim.

U privatnijem dijelu vile smjestilo se gostinjsko kupatilo, kao i tri komotne spavaće sobe od kojih svaka posjeduje vlastitu kupaonicu i privatni pristup uređenoj okućnici s bazenom.

OPIS OKUĆNICE;

Ova se vila tako nalazi na prostranoj, uređenoj i ograđenoj okućnici od 1180m2. Pristupom okućnici kroz pomičnu električnu kapiju na senzore smjestila su se 6 komotna parking mjesta za vaše limene ljubimce, a od kojih su dva natkrivena.

Centralni dio stražnjeg đela okućnice zauzima preljevni bazen od 32 m2, savršenim za zabavu i opuštanje nakon aktivnog dana. Uz bazen smjestila se i plaža sa sunčalištem, kao i natkrivena terasa vile s ljetnom kuhinjom i prostorom za blagovaonski namještaj.

Ostatak okućnice uređen je u prekrasnom mediteranskom stilu s brojnim biljem, koje vaš boravak na otvoreno zraku čini ugodnijim uz razne boje cvijeća i ugodne mirise biljaka. Cijeli je posjed ograđen, te svojim vlasnicima nudi maksimalnu razinu privatnosti i mira. Vila je tako okružena gotovo netaknutom prirodom, bez susjeda.

DODATNE INFORMACIJE:

Ova vila je sagrađena prema privatnim željama i potrebama vlasnika, što znači kako se tijekom izgradnje pazilo na svaki detalj, a jednako tako i tijekom opremanja vile.

* U cijeloj je vili postavljeno podno grijanje s dizalicom topline.

* U svim prostorijama, osim u kupatilima postavljen je vrhunski parket prilagođen podnom grijanju.

* Vila se prodaje đelomično namještena, s namještajem koji se trenutno nalazi unutar vile, a koji je rađen po mjeri isključivo za ovu vilu.

* Postavljeni su i klima uređaji u svakoj prostoriji, kao i što posjeduje dimnjak s mogućnosti postave peći na pelete ili drva.

* Vlasništvo je uredno, vila posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, nema tereta.

* Parcela je ograđena betonskim zidom uz koji su posađeni čempresi koji imaju funkciju zadržavanja privatnosti.

* Vrt posjeduje automatsko navodnjavanje.

* Parking je za 6 automobila, te natkrivena 2 parkinga.

** Postoji mogućnost kupnje kuće + dodatnih građevinskih i poljoprivrednih parcela koje se nalaze pored kuće, sukladno dogovoru s vlasnikom, što svakako može biti zanimljivo potencijalnom investitoru. **

Za sva dodatna pitanja, potrebna informacije ili želju za organizacijom termina razgleda vile s njezinom lokacijom slobodno nas kontaktirajte u svakome trenutku.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32567

Loren Kečan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: loren@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Information

  • Prix total: 990,000 €
  • Prix par mettre carrée: 3,402 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 291 m2
  • Chambres: 4
  • Condition: Meublé
  • Nombre d'étages: -2
  • Nombre de salles de bain: 3
  • Construction: 2024
  • Surface du terrain: 11.8 a
  • ID Annonce: D7-528296

Traits

  • Parking
  • Jardin
  • Internet
  • Téléphone
  • Clime
  • Interphone
  • Mis à jour:
    07/08/2024
  • ID Annonce:
    D7-528296

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
{* *}
Top