ISTRA, LABIN - Veliko zemljište s panoramskim pogledom

Labin, Labin

262,000 €
Terrain 4,763 m2

ISTRA, LABIN - Veliko zemljište s panoramskim pogledom

Na jugoistočnoj obali Istre na mjestu gđe se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gđe se sjedinjuju priroda i baština, nalaze se dva gradića s različitim ali međusobno nadopunjujućim karakterom - Labin i Rabac.

Slikoviti grad Labin uzdiže se na brdašcu visokom 320 metara udaljenom svega četiri kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom je danas fascinantan grad proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

Nedaleko grada Labina, na prodaju je veliko zemljište s panoramskim pogledom.

Građevinsko zemljište stambene namjene uronjeno je u mir, tišinu i čari prirode te pruža potpunu privatnost i otvoren pogled.

Prema prostorno-planskoj dokumentaciji, zemljište se nalazi u neizgrađenom neuređenom dijelu građevinskog područja naselja s detaljno propisanim uvjetima gradnje.

Katastarska čestica je nepravilnog oblika, teren je u blagom padu i đelomično obrastao niskim i srednjim neuređenim raslinjem, pristupa mu se asfaltiranim putem a elektroenergetska, vodovodna i elektronička komunikacijska infrastruktura nalazi se u blizini zemljišta.

Zbog svoje mikrolokacije, konfiguracije, urednog vlasništva i dokumentacije ovo zemljište pruža izuzetnu priliku za gradnju.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

http://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32422

Iva Zajc

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: iva@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Information

  • Prix total: 262,000 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 4,763 m2
  • ID Annonce: D7-526418

Traits

  • Mis à jour:
    27/07/2024
  • ID Annonce:
    D7-526418

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
Top