Stilizirana Kamena Kuća

Mali Lošinj, Susak

199,000 €
1,777 €/m2
Maison 112 m2

Smještena u mirnom dijelu gornjeg sela na otoku Susku, ova očaravajuća dvokatnica nudi jedinstvenu priliku za uživanje u tradicionalnom otočkom šarmu s modernim pogodnostima. Kuća je izgrađena 2006. godine, a svaka jedinica ima svoj vlastiti ulaz, što pruža privatnost i udobnost.

Kuća, ukupne površine 111, 5 m² (79, 5 m² stambene površine + 32 m² terasa), građena je od kamena i opeke s kamenim okvirima za vanjska vrata i prozore. Ova dvokatnica posjeduje armirano betonske temelje, kao i armirano betonske ploče na dvije etaže koje su obložene toplinskom izolacijom, dok su podovi obloženi drvenim brodskim podom. Krov je armirano betonski, obložen toplinskom izolacijom i dvoslojnim pokrovom od opeke, osiguravajući izvanrednu izdržljivost i udobnost.

Prizemlje (28, 5 m²):

Prostrana kuhinja s blagovaonicom, savršena za obiteljska okupljanja, te ugodan dnevni boravak. Kupaonica s WC-om ima modernu keramiku na podu. Iz prizemlja se izlazi na ograđenu terasu od autohtonog kamena, opremljenu s ljetnom kuhinjom i električnim roštiljem, a pod terase je obložen starim ciglama betoniranim u beton.

Prvi Kat (25, 5 m²):

Sadrži trokrevetnu sobu s izlazom na terasu od 14 m² koja pruža prekrasan pogled na more. Ovaj kat odlikuje se drvenim gredu, vidljivim unutar prostora s drvenom oblogom, dodajući toplinu i karakter.

Drugi Kat (25, 5 m²):

Nudi još jednu trokrevetnu sobu s očaravajućim pogledom na more, pružajući savršeno mjesto za opuštanje.

Moderno drveno stubište postavljeno na čeličnu konstrukciju s inox ogradom povezuje sve etaže kuće, dodajući elegantan i suvremen izgled.

Ozidana terasa na 1. katu obložena je tropskim banghirai drvetom, pružajući savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u pogledu na more.

Kuća je opremljena za smještaj do 6 osoba s dvostrukom inverter klimom za grijanje i hlađenje, te ima TV i internet priključak. Hidrofor za vodu je postavljen izvan kuće, dok se odvodi usmjeravaju u septičku jamu s tri ođeljka smještenu na ulici.

Kuća nudi graciozan spoj tradicionalne gradnje i suvremenih pogodnosti, stvarajući savršen ambijent za obiteljski život, odmor ili kao investiciju za iznajmljivanje. S ukupnom površinom od 111, 5 m² i cijenom od 199. 000 EUR, ovo je prilika za one koji traže udoban i stiliziran dom u pitoresknom okruženju.

ID KOD AGENCIJE: MLS1325

Vedran Stanojević

Asistent u posredovanju

Mob: 091*******

Tel: +385*******

E-mail: vedran. stanojevic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Alen Hošić

Asistent u posredovanju

Mob: 095*******

Tel: +385*******

E-mail: alen. hosic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Information

  • Prix total: 199,000 €
  • Prix par mettre carrée: 1,777 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 112 m2
  • Chambres: 3
  • Nombre de salles de bain: 1
  • Construction: 2006
  • Surface du terrain: 0.3 a
  • ID Annonce: D10-103689

Traits

  • Internet
  • Mis à jour:
    24/07/2024
  • ID Annonce:
    D10-103689

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
{* *}
Top