*Moderna vila s bazenom - blizu mora - u mirnom okruženju*

Medulin, Pomer

1,171,000 €
5,884 €/m2
Maison 199 m2

U Pomèru, naselju jugoistočno od Pule, uz obalu najdublje uvučenog dijela Medulinskog zaljeva prodaje se ova iznimno ugodna i moderna vila. Ovo područje je naseljeno od prapovijesti i antike, a danas je poznato po marini ACI Pomer. Marina je moderna, okružena lijepim plažama, otocima i prirodom, idealna za polazište za krstarenja prema jugu.

Ova nekretnina, smještena u mirnom i posebnom dijelu Pomera, pruža idealno okruženje za obitelj koja traži odmor i uživanje u prostranoj kući. Površina parcele iznosi 419 m², dok površina kuće iznosi 198, 53 m² uz površinu okućnice od 170 m². Vila je izuzetno lijepa i ugodna, te nudi obilje prostora za sve članove obitelji. S velikim dnevnim boravkom koji ima izlaz na bazen i terasu, pruža se osjećaj povezanosti s vanjskim svijetom. Prostrani vrt koji okružuje vilu omogućava različite aktivnosti na otvorenom. Ovđe se možete opustiti, igrati ili roštiljati s obitelji i prijateljima.

Krovna terasa pruža privatni ambijent gđe možete uživati u prekrasnim pogledima na okolnu prirodu. Vila je opremljena modernim sadržajima kako bi vaš boravak bio što ugodniji. Klimatizirane sobe osiguravaju udobnost tijekom cijele godine, dok centralno podno grijanje pruža toplinu u hladnijim mjesecima. Tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, nude privatnost i komfor za sve članove obitelji. Dvije spavaće sobe na katu imaju balkon, savršeno mjesto gđe ujutro u privatnosti možete popiti Vašu omiljenu jutarnju kavu.

U prizemlju se nalazi odvojeni WC, perilica rublja i električni bojler, što dodatno doprinosi praktičnosti ove nekretnine. Spremište ispod stubišta pruža dodatni prostor za pohranu.

Kuhinja, bogato opremljena, dnevni boravak i blagovaonica čine otvoreni prostor koji je idealan za obiteljska okupljanja i zajedničke obroke.

Bazen dimenzija 300 cm širine, 544 cm dužine i 150 cm dubine opremljen je automatskom tehnologijom, što olakšava održavanje i pruža maksimalnu udobnost. Automatsko navodnjavanje okoliša osigurava da vrt uvijek izgleda lijepo i njegovan. Vanjski tuš pored bazena pruža dodatnu praktičnost tijekom toplih ljetnih dana.

Ova vila je izuzetno pogodna za najam, s mogućnošću kategorizacije koja može donijeti dodatni prihod. Lokacija vile, samo 200 metara udaljena od mora i 250 metara od centra naselja, čini je idealnom za obitelj koja želi uživati u svim blagodatima života uz more. Internet i TV priključak osiguravaju povezivost i zabavu, dok video nadzor i alarmni sustav pružaju dodatnu sigurnost.

Vila ima energetsku certifikaciju, uporabnu dozvolu, te je priključena na kanalizaciju, vodu i struju. Klimatizacija u svakoj sobi i dodatna klimatizacija u zimskoj konobi osiguravaju ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Zimska konoba, garaža i dva vanjska parkirna mjesta dodatno doprinose funkcionalnosti nekretnine.

Uživajte u prostranom vrtu, roštiljajte s prijateljima ili jednostavno opustite se u privatnom ambijentu krovne terase s jacuzzijem površine 38, 36 m². Ova vila je prava oaza mira i komfora, pružajući sve što je potrebno za savršen obiteljski odmor ili trajni dom uz more. Pomer je idealno mjesto za obiteljski život ili opuštajući odmor, okružen prirodnim ljepotama i bogatom poviješću.

- površina parcele: 419 m2

- površina kuće: 198, 53 m2 + površina okućnice 170 m2

- novogradnja: 2024. godina

- uporabna dozvola

- klima uređaj u svakoj sobi + klima uređaj u zimskoj konobi

- centralno podno grijanje u cijeloj kući

- zimska konoba, garaža + dva vanjska parkirna mjesta

- Internet

- TV priključak

- video nadzor + alarmni sustav

- bazen dimenzija: širina 300 cm x dužina 544 cm x dubina 150 cm s automatskom tehnologijom

- automatsko navodnjavanje okoliša

- tri spavaće sobe - svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu

- dvije spavaće sobe na katu ima balkon

- odvojeni WC u prizemlju + perilica rublja i električni bojler

- spremište ispod stubišta

- kuhinja + dnevni boravak + blagovaonica

- krovna terasa sa jacuzzijem površine 38, 36 m2

- vanjski tuš

- mogućnost kategorizacije za najam

- mirna lokacija

- zračna udaljenost od mora 200 metara

- zračna udaljenost od centra naselja 250 metara

ID KOD AGENCIJE: IS1513047

Miro Jelaska

Asistent u posredovanju

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: miro. jelaska@dogma-nekretnine. com

www. dogma-istra. com

Danijela Bilić

Asistent u posredovanju

Mob: 098*******

Tel: 052*******

E-mail: danijela. bilic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-istra. com

Information

  • Prix total: 1,171,000 €
  • Prix par mettre carrée: 5,884 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 199 m2
  • Chambres: 6
  • Condition: Partiellement meublé
  • Nombre d'étages: 2
  • Nombre de salles de bain: 3
  • Construction: 2024
  • Surface du terrain: 1.7 a
  • ID Annonce: D10-102863

Traits

  • Parking
  • Jardin
  • Internet
  • Interphone
  • Mis à jour:
    09/07/2024
  • ID Annonce:
    D10-102863

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
{* *}
Top