Kamena vila na top lokaciji uz more, Čiovo

Split - Okolica, Slatine

Cliquez pour activer le plan
10 €
0 €/m2
Maison 980 m2

Posredujemo u prodaji izuzetne nekretnine na vrhunskoj lokaciji uz more na Čiovu.   Ova nekretnina zaista odiše jedinstvenim izgledom, kako izvana zbog predivnog bračkog kamena kojim je obložena, tako i luksuznim uređenjem iznutra. Dodatni naglasak na velebnost i luksuz svakako stavlja i prostrana okućnica koju krasi vanjski grijani bazen, prekrasni vrt sa selekcijom mediteranskog bilja i zelenim površinama u kombinaciji s kamenim elementima. Vila se nalazi na zemljištu od 1370m2 te ima 980m2 stambenog prostora. Sastoji se od tri etaže. Prizemlje se sastoji od prostranog dnevnog boravka i blagovaonice, potpuno opremljene kuhinje s otokom u sredini, spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom i izlazom na vrt, garderobe, a tu je i praonica rublja, vinski podrum, stol za biljar,  pristup tehničkoj sobi i garaža za tri automobila. Na ovoj razini nalazi se i SPA prostori koji uključuju hamam, saunu, mali unutarnji bazen, prostor za masažu te kupaonicu. Prvi kat se sastoji od još jedne potpuno opremljene kuhinje, kupaonice, dnevnog boravka s kaminom, spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom i velike terase koja se nastavlja na prostranu vanjsku blagovaonicu, uključujući kuhinju i roštilj.  Na drugom katu vile nalazi se glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom, walk-in ormarom s jedne strane i dodatnom spavaćom sobom preko puta. Obje spavaće sobe dijele veliki balkon s otvorenim pogledom na more. Niže na ovoj etaži nalazi se đečja spavaća soba s francuskim balkonom i vlastitom kupaonicom za đecu koja ima 2 tuša, umivaonik i WC.

 

U sklopu vile nalazi se i apartman sa samostalnim ulazom koji se sastoji od jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka. Vila ima omogućen direktan pristup moru, a za dodatnu privatnost oko kuće su postavljeni visoki zidovi tako da se ne može viđeti unutra. Sa stražnje strane kuće je glavni ulaz koji vodi u garažu za lakše parkiranje. Dostupna su dva dodatna vanjska parkirna mjesta. Izvana je cijela kuća obložena bračkim kamenom. Interijer krase kameni podovi iz Italije, podne ploče od tikovine u spavaćim i dnevnim boravcima, luksuzni talijanski namještaj i završna obrada kupaonica, mramorne ploče, a podno grijanje je postavljeno kroz cijelu vilu. Vila ima centralno grijanje i sustav klimatizacije, sustav pročišćavanja zraka i vode, solarne panele i video nadzor. Uz iznimnu lokaciju i sofisticirani dizajn ova vila je primjer jedne od najekskluzivnijih nekretnina, idealna je za one koji traže eleganciju i opuštanje uz more.

 

Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.  

Information

  • Prix total: 10 €
  • Type: Maison
  • Surface: 980 m2
  • Chambres: 5
  • Condition: Meublé
  • Nombre de salles de bain: 5
  • ID Annonce: S40-2886

Traits

  • Garage
  • Balcon
  • Parking
  • Jardin
  • Mis à jour:
    09/08/2024
  • ID Annonce:
    S40-2886

Šimić Dom


0 Split

Voir toute l'offre
Top