Opatija, Veprinac- Zemljište u srcu prirode

Opatija - Okolica, Veprinac

210,000 €
Terrain 2,022 m2

Predivno zemljište nalazi se u Vepricu. Veprinac je srednjovjekovni gradić koji se nalazi u zaleđu Opatije. Veprinac je smješten na obroncima Učke, povrh Opatije. Zaštićen je planinama od bure . Šetnice iz Veprinca za Opatiju i za Park Prirode Učka nude šetačima i planinarima ljepote krškog i mediteranskog bilja.

Kaiser Immobilien Vam predstavlja zemljište u srcu prirode na kojem ćete se sigurno buditi uz pjev ptica. Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji na kojoj Vas sigurno neće nitko od susjeda smetati . Zemljište je okruženo prirodom. Nalazi se u blizini glavne ceste a udaljeno je dvije minute vožnje od poznate zaobilaznice koja povezuje Tunel Učku i Rijeku. Na samo 10 minuta zemljište je udaljeno od Opatije a samo 30 minuta vožnje od Rijeke.

Velika prednost zemljišta je i što se na nekoliko minuta vožnje nalazi i od marketa, kafića, restorana, škole , đečjeg vrtića i igrališta.

Zemljište je idealno za obiteljsku kuću, Villu ili kao investicija za izgradnju Ville za turizam.

Budući vlasnici će u svojoj nekretnini uživati u prirodi, miru i pjevu ptica a na samo desetak minuta vožnje su u centru Opatije, naše poznate Kraljice turizma.

ID KOD AGENCIJE: 111-119

Silvija Blažić

Agent posredovanja u prometu nekretnina

Mob: +385*******, +385*******

E-mail: silvija. blazic@kaiser-immobilien. hr

www. kaiser-immobilien. hr

Information

  • Prix total: 210,000 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 2,022 m2
  • ID Annonce: K27-89848

Traits

  • Mis à jour:
    13/08/2024
  • ID Annonce:
    K27-89848

Kaiser-immobilien

Maršala Tita 97
51410 Opatija

Voir toute l'offre
{* *}
Top