PLITVIČKA JEZERA - Građevinsko zemljište s građevinskim dozvolama za šest kuća

Plitvička Jezera, Plitvička Jezera

1,125,000 €
Terrain 7,500 m2

PLITVIČKA JEZERA - Građevinsko zemljište s građevinskim dozvolama za šest kuća

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine.

Prodaje se građevinsko zemljište u blizini nacionalnog parka Plitvička jezera koje uključuje kompletno projektiranu izgradnju za šest kuća. Pet od njih su kuće sa smještajnim jedinicama, dok je šesta kuća dizajnirana kao restoran s dodatnim smještajem na katu.

Važeće građevinske dozvole su već odobrene, a infrastruktura poput struje i vodovoda je dostupna na samoj parceli, čineći izgradnju jednostavnom i efikasnom.

Ovo je izvanredna prilika za sve koji traže jedinstvenu nekretninu s već odobrenim projektom, u blizini jednog od najpoznatijih prirodnih parkova na svijetu. Sa izuzetnim potencijalom za turistički razvoj i visokim standardom smještaja, ova parcela nudi izuzetnu priliku za profitabilnu investiciju u turizam.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 29475

Stefani Kapel

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: stefani@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Information

  • Prix total: 1,125,000 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 7,500 m2
  • ID Annonce: D7-497878

Traits

  • Mis à jour:
    26/07/2024
  • ID Annonce:
    D7-497878

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
{* *}
Top