OPATIJA, LOVRAN - Predivna vila s bazenom u centru blizu mora

Lovran, Lovran

2,500,000 €
4,000 €/m2
Maison 625 m2

OPATIJA, LOVRAN - Predivna vila u mediteranskom stilu s bazenom u centru blizu mora

Lovran je grad duge i bogate prošlosti s stogodišnjom tradicijom u turizmu. Ime je dobio po lovoru (laurus nobilis) koji u izobilju raste u zimzelenim gajevima u mjestu i okolici. Lovran se nalazi na istočnoj obali Istre u Kvarnerskom zaljevu. Smjestio se u podnožju najzelenije i vegetacijom najbogatije planine na Jadranu – Učke.

Lovran u 21. stoljeću raspolaže s bogatom povijesnom baštinom, stoljetnom turističkom tradicijom, očuvanom prirodom, izgrađenom infrastrukturom, a sve to omogućuje ponovni uzlet turizma uz održivi razvoj i poštivanje svih ekoloških standarda.

Dobra klima, bujna mediteranska vegetacija i povoljan zemljopisni položaj omogućili su snažni razvoj turizma na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće. Lovran je od tog vremena, uz Opatiju, najvažnije mjesto glasovite Rivijere.

Na prodaju je predivna samostojeća vila mediteranskog stila s pet stambenih jedinica. U naravi razvedena kroz 3 etaže: suteren, prizemlja i kata.

U suterenu se nalaze 3 garaže s 4 parkirna mjesta i studio apartman. U suterenu se nalazi i jednosoban komforni stan, koji se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice i terasom ispred stana s kaminom/roštiljem.

Na polukatu se nalazi dvoetažni veliki četverosobni stan s kuhinjom, dnevnim boravkom, blagovaonom, dvije kupaonice, toaletom, vešerajem i prekrasnom terasom koja je vanjskim stubama povezana s okolnim zemljištem i bazenom.

U prizemlju se nalazi dvosobni komforni stan koji se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice i dva balkona.

Na katu se nalazi također dvosobni stan istog rasporeda s prekrasnim pogledom prema Kvarneru. Stanovi su namješteni, uređeni s ukusom i stilom.

Prilikom izgradnje i uređenja iznimno se pazilo na svaki detalj, te osim najkvalitetnijih materijala, postavljeni su i solarni paneli za grijanje bazena.

Kuća ima kotlovnicu, grijanje i hlađenje na dizalicu topline, a najveći dvoetažni stan ima i podno grijanje na vodu. Dok su u apartmanima postavljene jedinice u funkciji grijanja/hllađenja.

Kultiviziran okoliš, popločene terase, parkirališta, kovane ograde, bazen, roštilj čine savršenu cjelinu ove predivne kuće.

Na okućnici je i lijepa pergola te iz dvorišta postoji komunikacija/prolaz za sve dijelove kuće kao i izlaz na ograđenu uređenu kultiviziranu okućnicu.

Dvorište je ograđeno te daje potpunu intimu za uživanje. Ova nekretnina predstavlja u pravom smislu mali posjed kao iz bajke.

Popoločeno dvorište, predivno uređena okućnica, a sve zatvoreno u visoke kamene zidove, daju dojam pravog gospodskog posjeda.

U jugozapadnom dijelu kuće smješten predivan bazen (8X4), sunčalište i šetnica. Iza kuće se nalazi i stol za stolni tenis.

Kuća je pod alarmom i video nadzorom.

Arhitektonski osmišljena, građevinski savršene strukture i izvedbe, dizajnerski oplemenjena te namještena prava je vila.

Odlična prilika za investiciju ili za život te spoj posla i privatnog života!

Prodaje se kompletno namještena i opremljena.

Definitivno nekretnina koja pruža maksimalan komfor, udobnost i privatnost.

Apartmani su u turističkom najmu, kategorizirani za 16 osoba te ostvaruju odlične prihode.

Ne propustite ovu priliku!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 24194

Josip Gudeljević

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: josip@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Denis Kaštelan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: denis@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Information

  • Prix total: 2,500,000 €
  • Prix par mettre carrée: 4,000 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 625 m2
  • Chambres: 17
  • Condition: Meublé
  • Nombre d'étages: 3
  • Nombre de salles de bain: 7
  • Construction: 2015
  • Surface du terrain: 8.7 a
  • ID Annonce: D7-437195

Traits

  • Balcon
  • Parking
  • Jardin
  • Clime
  • Mis à jour:
    26/07/2024
  • ID Annonce:
    D7-437195

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
{* *}
Top