Vila beskompromisne elegancije

Poreč, Poreč

1,290,000 €
4,082 €/m2
Maison 316 m2

Ukupna površina: 316m2

Prizemlje 105, 62 m2

Prvi kat 111, 72 m2

Potkrovlje 83, 35 m2

Terase 16, 75 m2

DODATNE PREDNOSTI VILE:

- Pametna kuća

- Automatizacija ulaza putem pametnog telefona

- Grijani bazen

- Električni podizači roleta

- Privatna teretana

- podno grijanje (struja)

- Automatsko navodnjavanje

- Video nadzor

- Alarm

- Kompletno namješten

Vila se sastoji od dvije odvojene stambene jedinice, svaka jedinstveno dizajnirana da zadovolji najviše standarde.

Dobrodošli u svijet neusporedivog luksuza i raskoši, gđe pomno kreirana vila samo za vas otvara vrata u novi život ispunjen vrhunskim zadovoljstvom, elegancijom i sofisticiranošću.

Čista udobnost ove spektakularne luksuzne vile počinje čim uđete. Uz modernu tehnologiju, klizna vrata se automatski otvaraju putem mobilnog telefona, uvodeći Vas u očaravajući svijet luksuza.

Dolazite na asfaltiranu površinu namijenjenu kao parking za dva automobila, a ispred vas je prekrasan travnjak, okružen raznim biljkama koje dvorište čine pravom oazom mira.

Oaza mira nastavlja se vanjskom kuhinjom i garniturom za blagovanje, što predstavlja savršen ambijent za ljetne večeri. Svako spremanje obroka u ovoj otvorenoj kuhinji bit će još zabavnije, dok vaši najmiliji uživaju u grijanom bazenu ili se sunčaju na ležaljkama u relax zoni ove prekrasne vile.

Kada zakoračite u interijer ove spektakularne vile, čeka vas dizajnerski profinjena raskoš, pa ova stambena jedinica donosi impresivan koncept prostranog dnevnog boravka i blagovaonice koje od kuhinje dijeli samo elegantan kamin koji stvara toplinu. ugođaj tijekom zimskih večeri.

Prostor je osvijetljen prirodnim dnevnim svjetlom zahvaljujući velikim staklenim stijenama, a iz dnevnog boravka lako se pristupa vanjskom prostoru za opuštanje i bazenu.

Kroz kuhinju "klizna vrata" vode u ostavu, a zatim u privatnu teretanu, potpuno opremljenu za vježbanje u privatnosti vlastitog doma.

Na katu su dvije spavaće sobe. Glavna spavaća soba ima svoju kupaonicu i prostor za odlaganje ođeće, a iz kreveta se pruža prekrasan pogled na more.

Druga soba je također prostrana s kupaonicom odvojenom samo staklenom stijenom, što sobi daje moderan - minimalistički štih.

Obje spavaće sobe imaju prostrane terase sa očaravajućim pogledom na more.

Dalje, penjemo se stepenicama na drugu etažu vile gđe se nalazi treća spavaća soba sa skrivenim spremištem i spektakularna kupaonica s prostranom zidanom kadom. Ova kada pruža poseban doživljaj opuštanja, bilo da ste sami ili u paru.

Druga stambena jedinica donosi drugačiji koncept, ali jednako impresivan.

Ulaskom u stan, elegantnim stepenicama se penje do prostranog dnevnog boravka koji se nadovezuje na kuhinju. Svijetla i prozračna, kuhinja je opremljena visokokvalitetnim kućanskim aparatima poznatih marki.

Na ovoj etaži nalazi se i moderna kupaonica s prostranom walk-in tuš kabinom.

Na katu se nalaze dvije spavaće sobe, dvokrevetna i đečja te još jedna kupaonica. Iz ove stambene jedinice također se pruža prekrasan pogled na more.

Šetajući ovom vilom, osjetit ćete kako se dizajnerski detalji savršeno stapaju s funkcionalnošću, dajući nevjerojatan dojam prostora, svjetlosti i udobnosti.

Vrhunski namještaj u skladu s modernim dizajnom, izuzetno je udoban i pruža osjećaj luksuza na svakom koraku.

Ova moderna vila doista je remek-đelo dizajna i luksuza. Njezin stil, visoki standardi i posvećenost detaljima pružaju bezuvjetnu udobnost.

Za one koji cijene i teže čistom hedonizmu, ova vila ne samo da će ispuniti njihova očekivanja, već će ih i nadmašiti.

Vila, udaljena samo 7 minuta hoda od plaže, nalazi se u porečkom naselju Špadići i pružit će vam savršeno mjesto za cjelogodišnji život, uživanje u prekrasnoj obali i istraživanje čarobnih porečkih ljepota.

Selo Spadići Vam nudi sve što Vam je potrebno za ugodan boravak. U blizini vile nalaze se razni restorani, kafići i trgovine.

ID KOD AGENCIJE: IS1508529

Stefano Peruško

Asistent u posredovanju

Mob: 099*******

Tel: 052*******

E-mail: stefano. perusko@dogma-nekretnine. com

www. dogma-istra. com

Information

  • Prix total: 1,290,000 €
  • Prix par mettre carrée: 4,082 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 316 m2
  • Chambres: 14
  • Condition: Partiellement meublé
  • Nombre d'étages: 2
  • Nombre de salles de bain: 5
  • Construction: 2019
  • ID Annonce: D10-84805

Traits

  • Balcon
  • Parking
  • Jardin
  • Internet
  • Téléphone
  • Interphone
  • Mis à jour:
    04/07/2024
  • ID Annonce:
    D10-84805

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
{* *}
Top