NOVOGRADNJA, KUĆA SA BAZENOM NA OSAMI, okolica Labina

Labin, Labin

690,000 €
4,600 €/m2
Maison 150 m2

SAMO U PONUDI NAŠE AGENCIJE! KUĆA U IZGRADNJI

Predstavljamo Vam prekrasnu modernu kuću u izgradnji s prostranim eksterijerom. Ova kuća smještena na rubu mjesta pruža potpunu privatnost i mir, omogućujući Vam da uživate u udobnosti svoga doma u tišini. Kuća se proteže na dva nivoa, ukupne površine 150 m2, s nježno naglašenim modernim dizajnom koji se savršeno uklapa u prirodno okruženje.

Eksterijer:

Fasada kuće karakterizira kombinacija čistih linija, neutralnih tonova i kvalitetnih materijala. Velike prozorske površine i staklene stijene povećavaju osjećaj prostranosti i omogućuju obilje prirodnog svjetla da obasja interijer. Kuća je smještena na velikoj okućnici koja je pažljivo uređena kako bi se stvorio oaza privatnosti. Visoka ograda i bujno zelenilo osiguravaju potpunu izolaciju od vanjskog svijeta.

Prizemlje:

Na prizemlju kuće nalazi se prostrani ulazni hodnik koji vodi u srce doma - otvoreni dnevni prostor. Moderno opremljena kuhinja spojena s prostranom blagovaonicom i dnevnim boravkom.

Također, na ovoj razini nalazi se jedna elegantno uređena spavaća soba s vlastitom kupaonicom, pružajući udobnost i praktičnost.

Natkrivena terasa s lounge prostorom prostire se izvan dnevnog dijela kuće, stvarajući idealno mjesto za opuštanje na svježem zraku. Ovđe možete uživati u obrocima na otvorenom ili jednostavno uživati u prekrasnom pogledu na prirodu.

Drugi nivo:

Stepenice vode na gornju etažu, gđe se nalazi noćni dio kuće. Tri prekrasne e spavaće sobe s vlastitim kupaonicama pružaju udobnost i privatnost za sve članove obitelji ili goste.

Dodatno, na ovom nivou nalazi se i utility prostor, osmišljen kako bi zadovoljio vaše potrebe za pranje, sušenje i skladištenje.

Eksterijer i okućnica:

U uređenju okućnice pažnja je posvećena stvaranju oaze za odmor i zabavu. Veliki bazen dimenzija 9x4 m2 pruža osvježenje i mjesto za plivanje, dok sunčalište oko bazena nudi idealno mjesto za sunčanje i opuštanje. Tu je i područje za roštilj, savršeno za druženje s obitelji i prijateljima uz ukusne obroke na otvorenom.

Klima inverteri osiguravaju ugodnu temperaturu u kući tijekom toplih ljetnih mjeseci, dok podno grijanje pruža udobnost tijekom hladnijih razdoblja.

Navedena cijena odnosi se na gotovu kuću bez namještaja po principu KLJUČ U RUKE, pružajući vam mogućnost da stvorite dom prema vlastitim željama i potrebama.

Ova moderna kuća u izgradnji predstavlja savršen spoj luksuza, udobnosti i privatnosti, stvarajući idealno okruženje za vašu obitelj i goste. Ovđe možete uživati u svakodnevnom životu, opuštanju i stvaranju trajnih uspomena.

Cijena se odnosi na gotov objekt.

Za sve dodatne informacije i/ili razgledavanje, obratite se s povjerenjem licenciranoj agentici za nekretnine sa višegodišnjim iskustvom u prometu nekretnina:

LORENA KOGEJ

Agent s licencom

Mob 091*******

Telefon 052*******

lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: IS1509591

Lorena Kogej

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Information

  • Prix total: 690,000 €
  • Prix par mettre carrée: 4,600 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 150 m2
  • Chambres: 5
  • Condition: Partiellement meublé
  • Nombre d'étages: 1
  • Nombre de salles de bain: 4
  • Construction: 2024
  • Surface du terrain: 14 a
  • ID Annonce: D10-89135

Traits

  • Jardin
  • Mis à jour:
    08/07/2024
  • ID Annonce:
    D10-89135

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Voir toute l'offre
{* *}
Top